|
|
#1 |
|
|
Maxwell Render ?
SketchUp modelini (.skp) Maxwell Render'e getirip renderlemeyi kısaca anlatabilecek var mı? Nerden yapıldığını? Ne kadar sürdüğünü ? (biraz ayrıntılı)
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
sketchup modeli maxwell rener ile render almak ücretli plug-in bulunmaktadır. bu plug-in kullanılarak sketchup üzerinden doğruca maxwell render kullanılabilir. render süresi hazırladığınzı modele göre, bilgisayarınızın performansına ve daha birçok faktöre göre farklılık gösterir..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Alternatiflerine göre, daha çok hazır ayar içeren, render süreleri oldukça uzun bi render motoru.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben maxwell`i archicad`e yüklemeyi başarmıştım. Sonuç alamadım. Ancak maxwelle yapılan render`ler oldukça iyi resimlerde gördüğüm kadarıyla..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Ben Maxwell Render'in özelliklerini sormuyorum aslında.. Açıkça sorum şu:
SketchUp veya başka bir formattaki dosyayı Maxwell Render ile nasıl renderliyoruz.. Nerden yapılıyor? En son Yasin TATLICI tarafından düzenlendi : 11-07-2007 18:06. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Maxwell satın aldınız mı?
Maxwell kurdunuz mu? SketcUp'ı kurdunuz mu? Sonra SketchUp'ın sitesinden Maxwell Exportu çekip kurdunuz mu? Maxwell exportu ile ortaya çıkan dosyayı Maxwell'e aldınız mı? Orada render ayarları yapacak icabında malzeme vereceksiniz. Böyle bold bold yazmak yerine netten araştırma yapmanız gerekiyor. Çünkü böyle bir forumda ISRARLI sorularnıza tam anlamıyla İSTEDİĞİNİZ şekilde yanıt vermek çok çok zaman alıyor. Arşatırınız ve araştırdıklarınızı madem size cevap veren yok siz foruma koyunuz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|