|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Brazil R/S V2 - Splutterfish 'Pre-Release' Duyurusu Yaptı
Merhaba, Splutterfish Brazil r/s V2'nin duyurusunu bugün bir basın açıklamasıyla gerçekleştirdi. Web sitesinde: http://www.splutterfish.com/sf/WebContent/Index İlgilenenler için yeni sürüm için bilgilerin bulunduğu link : http://forums.splutterfish.com/viewt...?p=38308#38308 Cüneyt Özdaş'ı ve ekipteki herkesi kutlarız... İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bambaşka bir render tadı alabildiğim tek programdı ama maya ya geçtikten sonra çok eksikliğini çektim..Cgtalkta sorduğumda splutterfish'in önce max sürümünü sürceklerini daha sonrada maya ve rhino sürümlerini yayınlıcaklarını yazıyolar.Ne kadar doğru bir haber bilmiyorum..Cüneyt bizi bu konuda bilgilendirirse cok sevinirim..
Cgtalk Splutterfish |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Diyalog Konugu
|
asteria:
Teşekkürler. Benden önce davranmışsın tolgahang: Evet bilgiler doğru, önceliği max versiyonuna verdik, Rhino ve Maya takip edecek. Görünen o ki Rhino Maya'dan daha önce hazır olacak. Aslında verdiğin linkte benden daha yetkili birisi, cptvideo, daha detaylı açıklamalar yaptı. sevgiler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba cozdas, ![]() Rica ederim, amacım sizden önce davranmak değildi, ancak Arkitera Forum'da size artık o kadar az rastlıyoruz ki, ben duyuruyu gördüğüm an buraya aktarma ihtiyacı hissettim. Bazen de sizin mütevazı halinize takılıyor bu tür güzel açıklamalar ve bu güzel programa dair gelişmelere ancak başka kanallardan ulaşabiliyoruz... Grafficafe dahi bizden daha şanslı... ![]() Kendi adıma en azından Brazil r/s V2 adına gelen 'Brazil 2 ne zaman?' sorusunun yerini artık başka sorularla terk edeceğini bilmek ve programla ilgili detay bilgilere kayacağını düşünmek beni biraz sevindirdi de.... Değişiklik rahatlatıyor.. ![]() Rhino da hızla bu konuda ilerliyor...demek ki gelen soruların başını diğer 3D programlarını kullananların 'bizim için Brazil V2 ne zamana?' soruları alacak gibi görünüyor...Ve sonra da galiba 'bug fix' soruları gelecek... Güzel bir haberdi ve umarız çok daha güzellerini duyarız sizler için... İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben sabırsızlıkla ve merakla lütfen ne olur allah aşkına gibi kelimeler kullansam
ne zaman maya için hazır olcağının hbrini alabilirmiyim... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
The Maya integration was released in a very limited beta, but the feeling is that it's going to need more work and probably a lot more direct involvement from SplutterFish.
Bende şans olsa zaten ... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Diyalog Konugu
|
Ne zaman çıkacağını biz bildiğimiz anda duyuruyoruz aslında, kendimize saklamıyoruz. Sorun şu ki biz de ne zaman çıkacağını kestiremiyoruz. En son tahmin yaptığımızda çok fazla yanıldık, bu ne bizim açımızdan ne de kullanıcılar açısından iyi olmadı. Splutterfish olarak bizim prensibimiz belirli bir tarih belirleyip ürünü o tarihe kadar geliştirilmiş haliyle çıkartmak yerine, baştan ürünün özelliklerine karar verip o özelliklere ne zaman ulaşırsa ürünü o zaman çıkartmak şeklinde. Yazılım geliştirmede zaman tahmini yapmak (en azından bizim için) çok kolay bir iş değil.
Kimi kullanıcılara bu mantık uygun gelmeyebilir ama bizim içimiz böyle daha rahat ediyor. Tarih verip bunu tutturamamak, sizin sözünüze göre plan yapan insanlar açısından pek eğlenceli olmuyor. Emin olun Maya versiyonunu bir an önce çıkartmayı biz en az sizin kadar istiyoruz, ama kaynakların da bir sınırı var maalesef. Gönül isterdi ki kırık kullanımı daha düşük seviyede olsun, bu sayede biz daha fazla programcı çalıştırabilecek ödenek ayırabilelim, herşey daha hızlı olsun.. Ama gerçekler farklı malesef. bu soruya sıklıkla verdiğimiz cevap (genelde ingilizce olduğundan burada da öyle kullanacağım): "it's done when it's done" sevgiler |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|