|
|
#1 |
|
Yönetici
|
[Sehpa:Amiral] SketchUp için Vray
Betasını test etme imaknım oldu. Ciddi ciddi Sketchup içinde çalışıyor. Maxwell'den daha kolay bildiğiniz üzere.
Çalışma benim tasarımım. Ve ürettiğim bir sehpa. Sattım para ile kazandık. Adı Amiral. (Bir aralar bu bizim en çok sattığımız modeldi ve Amiral Gemisi kavramından adı öyle kaldı) Tasarımı da eleştirebilirsiniz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
"SketchUp için Vray " nerede bulabilirim
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
http://www.google.com.tr/search?hl=t...for+vray&meta=
Buradan dağıtıcı firma http://www.asgvis.com/VforS.html Buradan beta testini kullanabilirsiniz. Azıcık bir araştırma lütfen... Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
evet büyüktür
135 cm x 50cm yük 30-35cm
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Programın demosunu nereden indirdiniz? sitesinde coming soon diyor.
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sketchup Vray benim de uzun zamandır takip ettiğim bir konu ancak hala bir sonuç alamadım,sayın ayasofya siz render almışsınız ama ben bir türlü deneyemedim.Konuya açıklık getirirseniz mutlu olurum...
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Efendim beta testini edinmek için söz konusu siteye kayıt olmanı gerekmektedir.
Sonra kendi bilgisayarınıza alabilirsiniz. Kurunuz. Sonra sizden etkinleştirme kodu isteyecek. Bende yok 25 günüm kaldı. Açılınca MOF ile başlayan bir menünün eklendiğini göreceksiniz. M: Material Editör. Azıcık kullanımla çözülüyor O: Options Ayarlar. Vray'e aşinaysanız çok zorlanmazsınız F: Render Frame Window Son yapılan render buffer'ını açıyor. Mavi top Render et demek. En sonuncu buton ise hep ve support. Rhino için destek dokümanı varken bunda yok. Yazıyorlar herhalde. Ama ben size hemen forumunun adresini vereyim. Kızmayınız. http://www.asgvis.com/phpBB2/index.p...93bcc1e6351ef5 Kolay gele.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ En son ayasofya tarafından düzenlendi : 16-12-2006 22:43. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
çok sağol "ayasofya"
bu araştırmacı büyüklerimiz sayesinde bizde birçok şey öğreniyoruz bu forumdan. bu yüzden herkese teşekkürler.
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
TŞk...
Evet ben de teşekkürü bir borç biliyorum size çok sağolun.Ancak arkadaşlara bir bilgi asgvis'in forum kısmına üyelik yapınız ancak programı indirmek istiyorsanız asgvis'in kendi sitesine üyelik yapmanız gerekiyor.Başarılar,tekrar teşekkürler...
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
teşekkürler
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
v-ray ı bulamadım arkadslar.. verilen linkten de ulasamadım. bir yardımcı olursanız çok sevinecegim..
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
ayasofya ya
ayasofya Vray da aldıgım render de görüntü mat ve soluk cıkıyor. örnegin bordo renkli bir yer pempe olarak cıkıyor. nerde hata yapıyorum acaba.. yardımcı olursan çok sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetici
|
Örnek resimleri ve ayarlarınızı görürsek daha kolay bilgi verebiliriz. Kolay gelsin.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Üyesi
|
cıktı boyutu ayarı dısında hiçbir ayarı degiştirmeden render alıyorum. çünkü daha önce hiç render programı kullanmadıgım için ayarların neler oldugunu bilmiyorum ve mevcut Vray ın ayarlarını aynen kullanıyorum. size yinede bir çalşımamı gönderecegim.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|