|
|
#16 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
İç Mimar
![]() |
dün akşam programı yükleme fırsatım oldu ve gerçekten çok memnun kaldım.
burada yaptığım son sınıf Problem Design dersi için Engelli Heykel Sanatçısı Evini render ettim. Programın render kalitesini ölçmek amacı ile hazırlamıştım gercekten çok hosuma gitti ögrendikce ekleyecegim...
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
İç Mimar
![]() |
|
|
|
#18 |
|
Forum Üyesi
![]() |
onur arkadasıma...
render ların çük güzel..
imrenerek baktım dogrusu. Vray bende de var ama ben böyle bir render alamadım. benim aldıgım render ler soluk ve de mat cıkıyor. hiç bir ayar yapmadım. yapmasını da bilmiyorum dogrusu.. şu işin inceligini acık acık ögretirsen minnettar olacagım. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
İç Mimar
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#20 |
|
Forum Üyesi
![]() |
onur'a
bilgilerin için çok teeşkkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
prog.kurlumu
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Üye
![]() |
merhbaa
arkadaşlar bana XXXXX programı lazım benim ki silindi acilen
![]() Cetin Tüker'in notu: Bu ne ya? Program alış verişi yapmıyoruz burda. Bir daha böyle bir istekte bulunursan forum üyeliğini silerim!!!! Sana sıkı bir ceza vereyim de aklın başına gelsin |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Forum Üyesi
![]() |
vray render
öncelikle belirtmek istiyorum ki henüz yeniyim sketchup'da birşeyler yapmaya da henüz başladım, ve forum içerisinde gördüğüm bütün köprüleri denedim ancak ne vray for sketchup render'ını ne de 30 günlük deneme sürümünü elde edebilmiş değilim lütfen daha açıklayıcı olarak ve mümkünse direkt download linkini iletin. şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Forum Üyesi
![]() |
spongemant
verilen adrese gir..
sol altta üye olacagın yer var. mailine gelen adresten aktivasyon işlemini tamamla.. sonra dowland kısmından vray for sketc up i indir. hepsi bu kadar |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Forum Üyesi
![]() |
vray for rhino için deneme sürümünü indirmek mümkün ama sketchup için olanını forumlarda da sitesinde de bulamadım sadece sitenin bir yerinde beta yükseltmesi var programın setup'ı yok
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
İç Mimar
![]() |
Sanırım linkini kaldırmışlar. Ben de baktım bu gün!
|
|
|
#27 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
merhaba;
Denemek kısmet oldu. v-ray sketchup ile oldukca uyumlu calısıyor ama kullanan arkadaslara kişisel bir tavsiyem olacak ayarlarda dikkatli olunuz.Ben bizzat ayarlamayı yapıp uygun ve dogru ışıklandırmayı bulabilmek ve iyi bir render alabilmek için oldukça uğraştım.tavsiyem şu : ayarlarda kamera ayarını sakın atlamayınız kamera still kamera degil video kamera olursa oldukca iyi renderlar almak mumkun tabiki ısık ve gölge ayarlarını da sketchup ın içinde iyi yapmak gereklidir. aynı zamanda bir eleştiri: sayın ayasofya: amiral adlı sehpa oldukca hoş ve estetik ama sorun olabilecek bir şey aklıma takıldı dikkatli bakınca kahverengi kısımlarda diger sarı kısımlara sanki cok asırı yakınlık mevcut ve bu da evde tozlandıgında temizlemenin zor olmasına sebep olabilir.Ama iyi satıs yaptıgınızdan da belli olsa gerek ki basarılı bir calısma. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Ama o zigonlar sabit değil ki.
Bu sehpa 3 kısımdan oluşuyor. Yani toz alınmasına engel bir kısım yok gibi. Eleştirilerinize teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
merhaba;
sabit olmamasına sevindim sabitmis gibi gelmisti bana.kusuruma bakmayınız. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Arkitera Üyesi
Bursa
Öğrenci
![]() |
ben en son şu adresten indirdim. aynı zamanda sketch up 6 için olanı da var.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|