![]() |
|
|||||||
| Referans İnternette gezinirken gözümüze takılan nitelikli mimarlık ve tasarım çalışmalarını paylaşıyoruz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Yönetici
|
La Conguinta
Peter Maerkli |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yönetici
|
Futamatagawa, Japonya'dan bir konut.
Kiyonobu Nakagame Architect and Associates |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
|
Zollverein Okulu,
SANAA |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yönetici
|
63.02° house
Schemata Architecture Office
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yönetici
|
Tama Art University Library
Mimar: Toyo Ito
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Yönetici
|
TWA terminali.
Mimarlık hayatımda beni gerçekten heyecanlandıran ve her detayı ile beni benden alana bir binadır. Çok çok çok severim. Çok. Son fotoğraf için Ömer Yılmaz'a ayrıca teşekkür ederim. (Diğer fotoğraflar bendenize aittir)
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yönetici
|
Litracon (Saydam) Beton
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yönetici
|
Carlos Ferrater
Barselona Botanik Enstitüsü |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yönetici
|
LitraCube
Tasarımcılar: Aladár CSONTOS, Áron LOSONCZI |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yönetici
|
Türkiye'den taze bir örnek vermeden olmaz.
santralistanbul Çağdaş Sanatlar Müzesi EAA Fotoğraflar: Ali Bekman |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yönetici
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yönetici
|
Basento Nehri Araç Köprüsü (Viyadüğü)
Sergio Musmeci Bir bina değil ama betondan yapılmış en estetik köprü olduğunu düşünüyorum. Altından demiryolu ve nehir geçiyor. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Yönetici
|
Beton boru Oteli (Avusturya)
Tasarımcı: Üniversite öğrencisi Andreas Strauss Duş, bar ve kafeterya hizmetleri ana binadan karşılanıyormuş. Kapılar bana pek kilitlenebilir gibi gelmedi ama...
|
|
|
#30 |
|
Yönetici
|
Auditorio de Tenerife (Kanarya adaları, İspanya)
Tasarım: Santiago Calatrava Uygulama yılı: 2003 Fotoğraflar: Alan Karchmer (Calatrava adına) National Building Museum: Liquid Stone: New Architecture in Concrete
"(...)Pırıl pırıl dalgalı bir denize karşı Yangelmişim diz boyu sulara Hepinize iyiniyetle gülümsüyorum (...)" T. Uyar En son architurk tarafından düzenlendi : 12-04-2008 14:54. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|