![]() |
|
|||||||
| Projeler Gündemdeki inşa edilmiş ya da proje aşamasındaki binalar... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#91 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Bence de kötü görünmüyor. Stadı yayınlamak için mimarı ile görüşüyoruz bu günlerde.
Fakat yerinin İstanbul trafiğine olumsuz yönde katkı sağlayacağı açık.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
haklısınız, ama o işinde pek çıkış yolu yok sanki. elbette bir gün bu stadta ali sami yen gibi, şehir yoğunluğunun içinde sıkışıp kalıcak. öte yandan çok uzağa stad yaparlarsa, bu sefer kimse gelmiyecek korkusu oluşuyor. en azından bu konuma metro hattını bağlamak zor değil, bir de ileride yapılacak 3. köprü bu bölgenin trafiğini az da olsa rahatlatıcak, maç günleri de özel önlemler almaları gerekebilir. Burada, londrada da yeni wembley ve emirates içinde aynı sorunlar mevcut. Bir de Istanbul da konumlanmış 3 büyük takım (hatta toplam 6 süper lig takımı) ve şehrin malum nüfus yoğunluğu da bu soruna sos ilave etmekte...
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Editör
İstanbul
Mimar
![]() |
"Galatasaray’ın Avrupa’nın en lüksü olarak Seyrantepe’de yaptıracağı dev stadı için 4 günde 16 şirket şartname aldı.
Tahmini bedeli 150 milyon euroyu aşacağı için yapılıp yapılamayacağı yönünde tartışmalara neden olan Galatarasay’ın yeni stadyumuna ilgi beklenenden çok oldu..." Haberin devamını okumak için: 'Aslanın yuvası' için 16 talip |
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Üye
![]() |
Seyrantepe'de İhale Şartları Değişiyor
Sabah Gazetesi'nin haberine göre maliyeti yükselen stadın ihaler şartları da değişecek. Hatta bu maliyet karşısında TOKİ projeyi iptal etmeyi de düşünüyor.
Alıntı:
En son Melis Göker tarafından düzenlendi : 03-07-2007 11:14 |
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Üye Adayı
![]() |
Merhaba arkadaslar. Öncelikle kendimi tanitayim, ben Ferhat, Viyana'da yasiyorum, Kuaförüm.
Yani anlayacaginiz uzakdan yakindan mimarlikla alakam yok, siteye üye olma sebebim Projeler Forumundaki "Ali Sami Yen" basligina benimde yapacagim birkac eklemeler olmasidir. Bu konuya ilgilim sebebi Fanatik Galatasarayli olmamdan kaynaklanmaktadir. Kabul Salonunda umarim kendimi kabul ettirir sizlerin arasina girebilirim. En son CaTLaX tarafından düzenlendi : 03-07-2007 23:51 |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Üye Adayı
![]() |
Aslantepe Projesi
Seyrantepeye yapilacak stada Galatasaray Yönetimi "ASLANTEPE" ismini verecektir.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PROJENIN ANIMASYONLARI: Yeni Ali Sami Yen Stadyumu Part1 Yeni Ali Sami Yen Stadyumu Part2 Yeni Ali Sami Yen Stadyumu Part3 Yeni Ali Sami Yen Stadyumu Part4 Yeni Ali Sami Yen Stadyumu Part5 Yeni Ali Sami Yen Stadyumu Part6 Yeni Ali Sami Yen Stadyumu - Mete Arat Röportajı Part1 Yeni Ali Sami Yen Stadyumu - Mete Arat Röportajı Part2 Yeni Ali Sami Yen Stadyumu - Mete Arat Röportajı Part3 Yeni Ali Sami Yen Stadyumu - Mete Arat Röportajı Part4 Yeni Ali Sami Yen Stadyumu - Mete Arat Röportajı Part5 En son CaTLaX tarafından düzenlendi : 03-07-2007 23:37 |
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Editör
İstanbul
Mimar
![]() |
Seyrantepe ihalesi için 28 firma şartname aldı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Bu ihale nasıl olacak?
ASP'nin çizdiği planlar üzerinden mi olacak yoksa müteahhitler projelerini de mi sunacaklar? Korkarım ki ikinci alternatif geçerli olacak... İşte mimarlığımızın içinde bulunduğu durum bu kadar acıklı. Arkitera.com'dan bu ihaleyi izlemesini rica edelim. Harika bir iş olurdu bu. Ne dersiniz?
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Forum Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
İkinci alternatifin olacağını sanmıyorum...
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Editör
İstanbul
Mimar
![]() |
Doğan Hasol'un bugün yapılacak olan Seyrantepe İhalesi ile ilgili yazısına buradan ulaşabilirsiniz.
Alıntı:
En son Gökçe Aras tarafından düzenlendi : 19-07-2007 13:30 |
|
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Forum Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
Alıntı:
Haber böyle. Doğruysa firmalar hazırlayacak projeleri. Ancak bu projeleri ne zaman hazırladılar da sundular onu anlamadım. El altında stad projeleri mi var acaba? |
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Forum Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
Sanmasam haberden alıntı yapmazdım...
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Hemen korumacı yaklaştığınız için izin verim bu yorumu yapabileyim.
|
|
|
|
|
#105 |
|
Forum Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
Korumacı değilim canım, niye koruyum...Tanımam etmem. Projeli ihale biçimleri vardır. Sadece böyle birşey için uzun bir zaman önce davet etmek gerekir kanımca ki katılımcılar projelerini hazırlasınlar. Böyle bir süreç yaşandıysa amenna. TOKİ'nin sayfalarını ve ihale ilânlarını incelemek lazım...Onun için sanmıyorum dedim. Demek ki yanılmışım...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|