![]() |
|
|||||||
| Projeler Gündemdeki inşa edilmiş ya da proje aşamasındaki binalar... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#166 | |
|
Editör
İstanbul
Mimar
![]() |
"İnşaat durmadı, Seyrantepe'yi Ekim 2009'da teslim edeceğiz"
Referans Gazetesi'ndeki konuyla ilgili Eren Talu'nun açıklaması,
Alıntı:
En son Emine Merdim tarafından düzenlendi : 26-06-2008 09:45 |
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Sayın Erdem ve Eren Talu'yu böyle bir projeyi hayata geçirme cesaretlerinden dolayı kutluyorum. Geçen hafta içerisinde bir grup öğrencim ile şantiyeyi gezme fırsatı buldum. Mimarlık formasyonu tarifine dahil müteahhit gruplara ne çok ihtiyacımız var.
terinize, elinize, aklınıza sağlık. Tümay TÜRKMEN |
|
|
|
|
|
#168 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Erdem Talu'nun bu proje ile bir ilgisi var mı?
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#169 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Kendisi şantiye idi. Tanışma fırsatı bulduk. Resmi olarak durumu,görevi nedir bilmiyorum ancak manevi olarak çalışanlara moral desteği müthiş.Ticari kaygılar bir yana Galatasaray'lı olarak bu işe duygusal anlamda sarıldıkları kesin. Kendisi de bunu ifade etti zaten.
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
orİjinal bir proje aynı zamanda kaliteli bu yeterli bir iş..
En son ayasofya tarafından düzenlendi : 18-09-2008 10:27 |
|
|
|
|
|
#171 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
SABAH - 21 Kasım 2008, Cuma - Çılgın Yatırımcılar
SABAH - 21 Kasım 2008, Cuma - "Eren Bey'in biraz deli olduğu belli" SABAH - 21 Kasım 2008, Cuma - ERGUN BABAHAN
|
|
|
#172 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
Toki ile olmadı. Kendisi grubunun ayarladığı ekiple çalıştı olmadı. Şimdi Dubai'li ortakla yola devam edecekler. Anlamadığım şey neyi alkışlıyorlar ? Bitmeyen proje ve sorun üreten çalışmalar yumağımı ? Yoksa körfez parasını çekelim. Buradaki " kriz" düzelebilir adına yapılan reklam kampanyalarını mı? Umarım yeni ortaklar sorunlar çözülür. 2010 Kültür başkenti olacak İstanbul ' un için kapalı şantiye görünümünde bu ve bunun gibi binalarla kendimizi havalanından geçen insanlara içler acısı durumumuzu göstermeyiz!! Hayırlı Olsun. Projenin ne zaman biteceğini zaman gösterecektir. Bekleyip görelim...
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|