![]() |
|
|||||||
| Projeler Gündemdeki inşa edilmiş ya da proje aşamasındaki binalar... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Pekin Olimpiyat Stadyumu - Herzog & de Meuron
Herzog&de Meuron tarafından tasarlanan Pekin Olimpiyat Stadyumu'nun inşaatı sürüyor. SkyscraperCity forumunda stadın inşaatından fotoğraflar yayınlanmış. Birkaç tanesini buraya ekliyorum.
Bu herkesin yakından tanıdığı bir imaj... ![]() Bunlar da inşaatından fotoğraflar... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Fotoğraflar devam...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
mühendislerimizin yorumunu ne acaba böyle yapılar karşısında
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
birdsnest
birdsnest idi projenin adı yannış hatırlamıosam...kartezyen denklemli bi "script" yazılmıştı fabrikasyon için, üretim ve inşaa aşaması mühendislere çok da baş ağrıtmıyor yani complex görünümüne karşın.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
biz daha allianz arena'a hala gıpta ederken, herzog ve de meuron yine yapacağını yapmış.
bu sıradışı konstrüktivist üslubu çok çok başarılı buluyorum. birdnest fikrinin orijinalliğini geçtim, strüktürü ortaya çıkarmak için bir script kullanmak da epey avant garde bir tavır. bu arada üstteki render yapının hakkını verememiş. gece görünüşü için şu render'a bakın bir de: |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Stadyumun güzel bir açıdan başka bir fotoğrafı...
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ziyaretçi
|
Ben Bİr Sey Demİyorum...
Super Tasarim Ve Super Statİk.. Bİzİmkİnler Yok Abe O Kolon Orda Olmas..yerİnİ Degİstİr TaŞimaz Desİnler.:d YanliŞ Anlamayin Nezaman Proje Gondersek DegİŞtİrİyorlarda |
|
|
|
#8 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
inş. yük. müh. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ziyaretçi
|
Alıntı:
Yanılıyorsun.. Turkiyede Tum muhendisler hepsi bunu yapar.Ancak Bu nu Probina-Sta4-idestatik Yaparmı Onu sormak Lazım ![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Kafesin örgüsü bitmiş...
![]() Fotoğraf: © Andri Pol |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Ve sanırım sizin de başınızı ağrıtacak ve forumdan ihraç edilme durumunuz hasıl olacak. Budur.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ En son ayasofya tarafından düzenlendi : 27-04-2007 17:16. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
güzel bir strüktür tasarımı...çok keyifli...
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
CNNTürk'de "Quest" adlı programda, Herzog ve de Meuron bu projelerini anlatıyorlar. İlgilenenler tekrarına veya internet üzerinden programın kaydına ulaşabilirler.
CNN.com - Quest -- Show times - Apr 25, 2006 |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
|