![]() |
|
|||||||
| Projeler Gündemdeki inşa edilmiş ya da proje aşamasındaki binalar... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Spor Merkezi Yapıları
Merhaba
Türkiye'de ve dünyada yapılmış olan "spor merkezi" yapılarını araştırıyorum. Çok fazla dokümana ulaşamadım. spor yapılarının yer aldığı web siteleri ya da kaynak biliyorsanız bana yol gösterirseniz sevinirim. En son lumina tarafından düzenlendi : 14-04-2008 04:41. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Ataköy'de bayağı spor tesisleri var..ama spor merkezi olarak sayılıyor mu bilmem.
En son lumina tarafından düzenlendi : 14-04-2008 04:42. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Spor merkezi sayılır mı bilmiyorum ama Bursa'da Orhan Şahinler'in yapmış olduğu kapalı spor salonu Türkiye'deki başarılı örneklerden biridir; basılı bir kaynak bulabileceğinizi pek zannetmiyorum. Bir de Ronald Rainer'in yapılarını araştırmanızı tavsiye ederim (özellikle strüktür çözümleri açısından)
En son lumina tarafından düzenlendi : 14-04-2008 04:43. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
hıms ..
hatırladığım kadarı ile tasarım dergisinin T+ serisinde sadece bir dergi bu konuyla ilgili idi ...
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Tuzla Kafkale Spor Kompleksine gidip görmeni isterim.
Bu tesisin yapımında bulunan birisi olarak; bence bir spor kompleksinde olması gereken olanakların çoğuna sahip.. Avrupa'nın bile sayılı tesisleri arasında yer alıyor. İstanbul'un Anadolu yakasındaki spor yapma ihtiyacını neredeyse tek başına karşılayacak hacme ve imkanlara sahip.. Tuzla Kafkale Spor Kompleksi Olimpiyatlara ev sahipliği yapmaya aday.. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|