![]() |
|
|||||||
| Projeler Gündemdeki inşa edilmiş ya da proje aşamasındaki binalar... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Bu Çiftlik Yapısı Nerede?
Ben de ikinci sorumu gönderiyorum:
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Aynı bölgedeki antik tiyatro.
Türkiye'deki en sevimli antik tiyatro belki de.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Etkileyici Arykanda...
Sevgili blur,
Arykanda tiyatrosu, özellikle olağanüstü doğal çevresiyle gerçekten etkileyici. Çiftlik evinin de Arykanda'nın yakınında olduğu anlaşılıyor. Tam konumunu söylerseniz seviniriz... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Kurutularak tarım arazisine dönüştürülen Avlan Gölü'nün güneyden girişi olan Avlan Beli geçidi ile Elmalı arasında.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
gezdiginiz yerleri cok kıskandımmm
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ziyaretçi
|
Ben de Phin gibi sizi kıskandım ve de "turist"liğimden utandım... gezip görmediğim yerler... en kısa zamanda gitmeliyiiiiiim
![]() |
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
olympos
olymposa çok yakın, olympostaki ağaçevlerde kalıp tatil yaparken yakın çevredeki arycanda gibi tarihi yerleri gezebilirsiniz, turlar düzenlenio çünkü yürüyerek gitmek imkansız torosların arkasında çünkü bu arycanda...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Merhaba,
Gezmeye ilgi herkeste cok gorundugu kadarıyla...Eger fırsat bulabilirsem Fethiye - Elmalı - Kemer ucgeni icinden daha fazla diayı scan ederek Idebessos, Gömbe, Kızlar Sivrisi, Lmyra gibi yerlerin fotoğraflarını da göndermeye çalışacağım.
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|