![]() |
|
|||||||
| Projeler Gündemdeki inşa edilmiş ya da proje aşamasındaki binalar... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Buyaka - Uras & Dilekçi
Ümraniye, Tepeüstü'de yakın zamanda başlayan bir şantiye çalışması var. Oldukça hızlı ilerleyen, büyük ve organize bir şantiye bu.
Arkitera Haberler'de konuyla ilgili basında yer almış bir haber var: Marriott'tan, Ümraniye'ye rezidans yatırımı Oradan geçerken şantiye ile eş zamanlı yapılan bina (Büyük olasılıkla showroom) dikkatimi çekiyordu. Bir hafta kadar önce bir fotoğrafını çektim. Aşağıda görebilirsiniz. Merak ettiğim bu yapının tasarımcısı. Bilen var mı?
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Girip sorsaydınız. Ben yolum düşerse girip soracağım.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Sormadım. Aslında girip gezmek lazımdı. Gezmedim de..
Hafta içi zamanlarda hep koşturuyoruz. Hafta sonları ise her yer kalabalık. Tembellik böyle birşey herhalde ![]()
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Vereceğim linkte bahsini geçtiğiniz yer hakkındaki proje anlatılıyor sanırım ;
İstanbul' da Yeni Bir Alışveriş Merkezi -MEYDAN Ümraniye |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Yok Meydan FOA'nın. Bu başka bir proje.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Biraz inceleme ile ulaştığım son nokta tasarımcı ;
FOA-Foreign Office Architects (yukarıdaki mesajla eş zamanlı gönderilmiştir, ) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Çeperleri kabaca işaretledim.
Kırmızı olan yukarıdaki fotoğrafın şantiyesi. Mavi FOA'nın tasarımını yüklendiği Meydan.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Bu proje Uras+ Dilekçi ofisine ait. Sitelerinde de mevcut.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Evet, bugün IKEA hisse senetlerinden almak için yine bölgedeydik. Ayasofya'nın söylediği gibi durup sordum. Söylediler Uras & Dilekçi olarak.
Bir saat önce çekilmiş bir fotoğrafı aşağıda. Showroom olarak tasarlanmış bu yapı Eylül'de itibaren açık olacak.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
Zorlu'nun binası için nivelman verebilir mi? Diğer ortak ne der?
Yine de projelerden ne çıkacak insan sabırsızlanıyor.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
Uras+Dilekci Architects Buyaka Projesi / Ümraniye
Proje şantiyesi yanında gördüğünüz yapı Satış Ofisi dir.
Proje ismi: Buyaka Kullanım amacı: Konut, ofis ve alışveriş merkezi olmak üzere karma-kullanımlı dır. Mimari proje: Uras+Dilekci Architects proje ile ilgili daha detaylı bilgi icin uras+dilekci architects adresinden faydalanabilirsiniz. Ayasofya adlı kullanıcıya yanıt: Zorlu projesi icin şu anda birşeyler söylemek için çok erken. En son salih küçüktuna tarafından düzenlendi : 08-07-2007 21:00. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Web sitenizden faydalanamıyoruz Türkçe bölümleri yok! (Türkçesi olmayan mimarlık ofisi web sitesi kalmasın...)
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Showroom hoşmuş..
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
"Nivelman" bir soru değildi. Tam tersi içinde övgü barındıran azıcık da merak ettiren bir kavramdı. Yani satış ofisinde bile hoş işler çıkartan, Zorlu'nun işinde neler çıkartır. Şeklinde tahmin-övgü içeriyordu. "Ortak ne der?" diyerek ortağın mimari birikiminin de önemli olduğunu belirtmek istedim. Soru yoktu. Zaten bir şeyler söylemeyin proje hakkında. Meraklandığımızı biliniz yeterli. Şimdi soru geliyor. Soruları cevaplamak ister gibi bulduğumdan soruyorum size, Uras & Dilekçi bürosuyla mı çalışıyorsunuz. Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Üyesi
|
Uras+Dilekci Web sitesi
Yine de sitenizde bizim adrese link vermişsiniz teşekkür ederiz.
En son salih küçüktuna tarafından düzenlendi : 08-07-2007 20:59. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|