![]() |
|
|||||||
| Projeler Gündemdeki inşa edilmiş ya da proje aşamasındaki binalar... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 | ||
|
|
MATPUM - Abdi Güzer
Alıntı:
Alıntı:
En son Emine Merdim tarafından düzenlendi : 23-11-2007 18:06. |
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
MATPUM yönetimi umarım bana kızmaz
![]() Bir tuvalette gördüğüm en fazla sayıdaki uyarı levhası MATPUM'daydı...
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Eee okuyan adamların hali başka. Tuvalette de okuma alışkanlığının sürüdürüldüğü gösteriyor. Kimse sıkılmıyor.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Bizim memlekette de bir restoranda bütün pisuvarların üzerinde Lcd ekran var
Onda da canlı digitürk yayını var ![]() Hayır klozet kısmında olsa anlarsınız ama pisuvar karşısında ne içindir çözemedim ? İşletmecisine de sorma fırsatım olmadı. Işık ve su hususunda uyarı yoktu ama herşey otomasyonluydu zaten, çöp kutusu dahil hiç birşeye dokunmuyorsunuz.. Kimimiz eğitmeğe uğraşır, kimimiz tembelleştirmeye ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|