![]() |
|
|||||||
| Projeler Gündemdeki inşa edilmiş ya da proje aşamasındaki binalar... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
|
İslamabad Camisi - Vedat Dalokay
bu yapı bir cami çalışması.bana email olarak bir arkadaşım tarafından gönderildi.ben de forumda paylaşmak istedim...
En son lumina tarafından düzenlendi : 10-05-2007 20:29. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Bu bina politik oyunlar olmasa Ankara'da yapılacaktı. Kocatepe Camii yerine.
Mogan Camisi - Hilmi Güner, Hüseyin Bütüner Forumu takip ediniz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Ankara'da zamanında yapılması düşünülüp te politik oyunlara konu olan cami bu yapının aynısı değildi.
dileyenler aşağıdaki linkten dinleyebilirler. Antalya Karakaş Camisi - Turgut Cansever |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Nasıl yani, bu İslamabad Camii değil mi?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
fotoğraftaki İslamabad cami, ama Dalokay'ın Kocatepe önerisi bu caminin aynısı değildi yani Dalokay Kocatepe'de uygulanmayan cami projesini gidip İslamabad'ta aynen yapmadı.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Evet tam yuvarlark kubbe forumunu Kral faysal parasal destek verse bile o zaman ki Pakistan teknolojisi ile İMKANSIZ olduğu ortaya çıkınca daha köşeeli bu versiyonu yapılmış. Zaten ben de bunu böyle seviyorum. Bu konuda link verdiğim konudan da takip edilebilir.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|