![]() |
|
|||||||
| Projeler Gündemdeki inşa edilmiş ya da proje aşamasındaki binalar... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Uzun süredir arkitera.com u takip ediyorum. Ancak foruma üye olmak bugüne kısmet oldu.
Şu an Mimar Sinan Üniversitesinde diploma projesi almaktayım. Çok ilgimi çeken ancak bir türlü projesine ulaşamadığım Rey Juan Carlos Oteli'ni incelemk istiyorum. İnternette projesinin olduğunu duydum ancak bütün arama motorlarından ve mimarlarının sitelerinden araştırdığım halde birkaç resminden başka herhangi bir bilgiye ulaşamadım. YEM de genellikle aradığım her konu ve proje ile ilgili bilgiye ulaşabildiğim halde bu otel hakkında malesef herhangi birşey bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olmanız mümkün mü? Arama motorları ve birçok mimari forumda ulaşamadım. Biryerlerde varmış ama nerede? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Otelin web sitesi,
Hotel Rey Juan Carlos I *****GL Yine aynı siteden fotoğraf galerisi Hotel Rey Juan Carlos I *****GL |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Hepsini İnceledim:(
Arama motorundan ulaşabildigim bütün sitelere baktım. Mimarlarının sitesi de dahil. Ama yok
Hocam da daha önce bazı arkadaşların internetten bulup getiriklerini söyledi kat planları ve kesitleri. Arkitera.com'da da yok. Bu tür projeleri dwg. ya da pdf formatında bulabilecegimiz siteler var mıdır acaba? |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|