![]() |
|
|||||||
| Projeler Gündemdeki inşa edilmiş ya da proje aşamasındaki binalar... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Belki farketmişsinizdir: 4. Levent'te İş Bankası ve Sabancı Center'ın tam karşısında (Büyükdere Caddesi'nin öbür yakasında) içinden vinç yükselen dev bir çukur var.
İşte o çukur eskiden İş Bankası'na aitti ve İş Bankası'nın "Bilgi İşlem Merkezi" olacaktı. Ancak bu görev halihazırda İş Kuleleri tarafından rahatlıkla karşılandığından banka bu araziyi elinden çıkarttı ve yakın bir zamanda da Kombassan Holding'e sattı. Söylenenlere göre buraya dev bir Kombassan Tower inşa edilecekmiş... Binanın neye benzeyeceği hakkında bir bilgim yok ama söylentilere göre ampül şeklinde olacakmış... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ziyaretçi
|
Selam,
Benim duyduğum başka bir haberde ise İş Bankası'nın karşısına Tepe grubu tarafından Eczacıbaşı'nın binası yapılacağı idi. Ama tam yerini bilmiyorum, belki senin dediğin yerdir belki değil. |
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Kesinlikle eminim: Orası değil.
Eczacibasi Kuleleri (Istanbul Kanyon) Metrocity'nin tam yanına inşa edilecek (Büyükdere Caddesi No: 185). Eczacı'nın tam karşısına (caddenin öbür tarafına) ise Merkez Bankası kulesi yapılacak. Sabancı'nın karşısındaki (yolun öteki tarafındaki) büyük çukur Kombassan'ınmış. Ayrıca büyük bir çukur daha var (HSBC'nin (eski Demirbank) tam arkasında): Oraya da Polat Inşaat yeni bir kule dikiyor (sanırım yeni bir Polat Tower Residence Levent'e geliyor). |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ziyaretçi
|
Beni bu konuda aydınlattığın için sağol, o kısacık mesafeye bu kadar çok kule dikileceğini bilmiyordum. Desene trafik tam ölecek
Bari metroları sıklaştırsalar, şu anda bile gündüz en boş olması gereken zamanlarda metro dolu oluyor, akşam saatlerini düşünmek bile istemiyorum. |
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Asıl metro ve vapurlar niye 24 saat işlemiyorlar ben de onu anlamıyorum. Istanbul tıpkı New York gibi 24 saat yaşayan bir şehir oysa...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|