![]() |
|
|||||||
| Projeler Gündemdeki inşa edilmiş ya da proje aşamasındaki binalar... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#151 |
|
Forum Üyesi
|
yok yok böle bitemez...
hani nerde bunun deprem hesapları.. nolamazzzz. |
|
|
|
|
|
#152 |
|
Arkitera Üyesi
|
Projenin ne kadar başarılı olduğu ortada sanırım
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Arkitera Üyesi
|
İşlevsel değil mi?
Burada projede istenenler ve yapılanlar gözönünde tutulursa
Amacına ulaşmış gibi görünüyor. İnsanlar çarşıda yürürken sokakta yürüdüklerini unutmuyorlar.Rüzgarı yağmuru hissediyorlar. Hemde işporta mantığıyla değilde çarşı güzelliğiyle, çünkü yapılan üst örtü sayesinde işyeri sahipleri dükkan onünü işgal edemiyorlar. Resimlerdeki, işyeri sahiplerinin gerdiği malzemelere gelince; bence belediye hemen el koymalı ve kaldırmalı. Hatta işyeri sahibinide uyarmalı, devamı halinde ceza kesmeli. Ben Bursa da yaşamıyorum ama o mevkide yaşıyor olsaydım kesinlikle dilekçeyle belediyeye başvururdum, çünkü işyeri sahibinin gerdiği malzeme YAĞMURUMU KESİYOR olurdu. |
|
|
|
|
|
#154 |
|
Forum Üyesi
|
yorumsuz...
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Forum Üyesi
|
yorumsuz...
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Arkitera Üyesi
|
başarılar...
Ne diyelim artık.
Ellerinize sağlık. Tabiri caizse günahı sevabıyla standartların üzerinde bir proje. Dışardan yabancı bir göz ile projeye bakmanız dileğiyle. __________________________________________________________________________ m. salih çıkman |
|
|
|
|
|
#157 |
|
Yönetici
|
Ben beğendim.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#158 |
|
Arkitera Üyesi
|
çalışma gerçekten çok güzel ama mekana hiç uymamış bence keşke bu tarz modern örtü sistemleri daha çok uygulansa mesela büyük kentsel parklarda, rekreasyon alanlarında böyle gösterişli örtü elemanları ile vurgu yapmak çok hoş olurdu. ama bu alanda dokuya bence pek gitmemiş.eh tabiki bu eski hali daha iyiydi demekte değil
![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|