|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Alışveriş Merkezi
Merhabalar,
Alışveriş merkezleriyle ilgili bir araştırma yapıyorum. Bana bu konuda kaynak göstebileceğiniz herhangi bir websitesi, bir kitap ya da alışveriş merkezi örneği-isim olarak ya da bu konu üzerinde çalışan mimar ismi önerebilir misiniz? Google'a yazip ara demeyiniz lütfen çünkü bunu çoktan yaptim ve çok fazla proje veya imaja ulaşamadim. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bi arkadaşım bu konuda master tezi hazırlamıştı.
Gazi Üniversitesi kütüphanesine veya YÖK'ün Tez Tarama Merkezine bakmanızı öneririm. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
YEM'den çıkan bu tür kitaplar oluyordu, baktınız mı?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
AMV > Proje Tipleri > Alışveriş Merkezi / Çarşı
http://amv.arkitera.com/buildingType...ngType&btID=72
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
|
Merhaba
Benim de 5.projemin konusu alışveriş merkeziydi.Daha önce bu konuyu araştırdığım için size yardımcı olabilirim.Mail adresini gönderirseniz size email olarak gönderebilirim..kolay gelsin.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bence sadece Gazi değil tüm üniversitelerin arşivlerine bakın. Mesela benim yüksek lisans tez konum da "Çeşitli Büyüklüklerdeki Alışveriş Mekanlarını Aydınlatma Sistemleri Tasarım İlkeleri" idi. (İTÜ '96 Mart) Tam olarak neyi araştırdığınızı belirtmediğiniz için daha çok yardımcı olamıyorum
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Öncüoğlu mimarlık veb sitesini deneyin.Pek çok proje bulabilirsiniz. Bazı örnekleri de göndermeye çalışırım.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkiteranın AMV veritabanına bak orda onlarca alışveriş merkezi projeleri ve mimarları hakkında bilgi var ayrıca YEM yayınevinin alışveriş merkezleri hakkındaki kitabada bakabilirsin....
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
http://forum.arkitera.com/newreply.p...uote=1&p=59321aradıgın konuyu burda bulabilirsin kolay gelsin |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|