|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Diğer Konaklama Yapıları
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Biraz açar mısınız
En son Soyyigit tarafından düzenlendi : 11-07-2006 16:34. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
sosyal tesis olarak öğretmen evleri demek istemiştim .
En son lumina tarafından düzenlendi : 17-03-2008 20:56. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ziyaretçi
|
Alıntı:
YA GERÇEKTEN YORUMLAR ÇOK GÜZEL. SANKİ BAKKALDAN BİR SAKIZ, ATTARİYEDEN BİR OYUNCAK YADA KONFEKSİYONCUDAN BİR GİYSİ ALIR GİBİ PROJE İSTEMEK.... O ZAMAN ŞÖYLE YAPALIM.. BİZ BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK ŞARKISI GEREĞİNCE TOPLANALIM SONRA BİR KAÇ TANE TİP PROJE TASARLAYALIM HAZIRLAYALIM SONRA DA PİYASAYA KULAĞINI, KUYRUĞUNU KIRPIP KIRPIP SÜRELİM.. ASLINDA İYİ FİKİR.... BU FİKRİME KATILIP BENİMLE BERABER BU ŞEKİLDE ÇALIŞACAK ARKADAŞLAR BAYA VARDIR SANIRIM BAŞKA FİKİRLERİ OLAN ARKADAŞLAR VARMI? AMACIMIZ YIKICI ELEŞTİRİLER YAPMAK DEĞİL YAPICI OLMAK.... KİMSEYİ ÜZMEK İSTEMEYİZ LAKİN BUNLAR ACI GERÇEKLER... SAYGILARIMLA. (ÖZELLİKLE ÜSTADLARIMIZIN YORUMLARINI BEKLİYORUM )En son Arkitera Editor tarafından düzenlendi : 22-07-2006 17:54. |
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
selam proje konum hafta sonu evi, bu konuda önerilerinizi bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Okumadınız herhalde yukarıdakiler.
Önce sizde ne var görelim. Önce araştrımalarınızı siz koyunuz ortaya biz katkıda bulunmaya çalışırız. Diğer yönden ise ödevinizi direkt foruma sormayınız. O ödev sizin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|