|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
|
cevap
arkadslar ben buranın dosya ekleme bolumune eklemeye calıstım ama olmadı eger isteyen arkadslar varsa mimar_xx@mynet.com adresine bir mail atsın ona hafta sonu yolluyayım sadece mailinizi bırakmanız yeterli olacaktır
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yönetici
|
Konu ismi yanlıştır. Düzeltildi.
Lütfen dikkat.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Forum Üyesi
|
ÇOCUK MEKANLARI...yazar: Şengül Öymen Gür,Tülay Zorlu
bence işine yarayabilir... İçindekiler -Çocukla ilgili sorumluluklar -Çocuğun gelişimi Fiziksel gelişme Algısal-Bilişsel gelişme Toplumsal-Duygusal gelişme -Çocuk-Mekan ilişkileri Gereksinimler Çevresel Kişilik Boyutları Mekansal Anılar Mekansal Tercihler ve Duyarlılık Çocuklar ve Renkler -Çocukla ilgili mekanlar Çocuk ve odası Çocuk ve konut yakın çevresi Çocuk ve özel mekanlarda güvenlik |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Arkitera Üyesi
|
Şimdi ne kadar değişmiştir...
1978 yılı ilk yarı yılıydı.
Hatta hatırlamıyorum gibi... Pencereleri dışında... Anaokulları şimdi kimbilir ne kadar değişmiştir, bilemiyorum. Proje ilerledikçe buraya da notlar aktarırsınız değil mi? Neler değişmiş hatırlamaya çalışırım. * * * Okulda aldığım proje konuları sırasıyla: 1) Çocuk Yuvası - Ana okulu 2) Ana-Çocuk Sağlığı Merkezi ( Dispanser - Sağlık Ocağı) 3) Poliklinik (Çeşitli hastalıkların ön tanılarının ve ayakta tedavilerinin yapıldığı özel klinik.) 4) Hastahane ( Akciğer hastalıkları - Verem vb)- Bu projede kalmıştım. İyi ki kalmışım... ![]() 5) Otel 6) Kültür Merkezi
|
|
|
#20 |
|
Forum Üyesi
|
cvp
akadslar size bu dosyayı aslında dowland bolumune dersler adı altında eklemeye calıstım baktım ki hepsi programlar hakkında oraya yuklemedim işte size adres indirmek isteyen arkadslar buradan indirebilir........
http://www.dossya.com/714562 |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ana Okulu Projesi İçin Kaynak Önerisi
arkadaşlar bu dönem ana okulu projesi tasarlıyorum. kaynak bulmakta çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda elimizde çok az kaynak var. yardımcı olabilirmisiniz paylaşabileceğiniz kaynak var mı.şididen teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Arkitera Üyesi
|
K.T.Ü mimarlık bölümü bina bilgisi anabilim dalı başkanı Prof.Dr.Şengül Ö. GÜR' ün yazmış olduğu çoçuk mekanları kitabını okumanı tavsiye derim.
başarılar... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Arkitera Üyesi
|
teşekkür ediyorum..
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Forum Üyesi
|
Oncelikle konuyu actigin icin tesekkur ediyorum
Bu donem benim de proje konum Ana Okulu. E posta yoluyla bana ulasabilecegin mail adresimi gonderdim.Bu konuyla ilgili fikir edinmek amaciyla kullanabilecegimiz baska kaynaklar da onerirseniz mutlu oluruz. Simdiden tesekkurler... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Arkitera Üyesi
|
email ini alamadım bu arada nasıl gidiyo projen nasıl bişi çıkardın merak ettim projeni görmek isterdim
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Arkitera Üyesi
|
anaokulunda malzeme seçimi yani döşemede veye duvarlarda ne tür malzemeler kullanılır yardımcı olabilecek birileri varmı
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Arkitera Üyesi
|
bende gecen sene kreş projesi yaptım
çok keyifli oluyor analiz çalışmasını iyi yaparsan çok güzel şeyler çıkabilir |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Arkitera Üyesi
|
Selam arkadaşlar ,bende bi konuda anaokulu yapan arkadaşlarımıza danışmak istiyorum.Bu dönemki projem anaokulu projesi.Anaokullarında en önemli şeylerden birinin temiz ayak kirli ayak ayrımı olduğunu göz önüne alırsak,bu aşamada izlenecek yollar nelerdir?
büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyenler bir adım geriye gitmelidir. Bertolt Brech En son gamosh tarafından düzenlendi : 10-04-2008 07:52. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |