|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
selam arkadaşlar. şu anda ilk öğretim okulları projeleri çalışıyorum. daha önce çizilmiş ilk okul projesi ve bunlarla ilgili yönetmelik bilgilerine ihtiyacım var. mail atarsanız sevinirim. ayrıca selçuklu mimarisini agırlıkta kullanacagım proje bunlar. bunlarla ilgili örneklerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler herkese.... kolay gelsin.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
ben de arıyorum
siz buldunuz mu acaba? En son lumina tarafından düzenlendi : 04-09-2007 13:54. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yapı yayınlarının çocuk mekanları diye bir kitabı var. Bulabilirseniz işinize yarar diye düşünüyorum.
En son lumina tarafından düzenlendi : 04-09-2007 13:54. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
okul projeleri
selamlar elimde m.e.b. tip ilk okul projeleri mevcuttur. isteyen arkadaşlar mertdursun@ttnet.net.tr den ulaşabilirler
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
özellikle tasarım için;
Jules Verne Lisesi'ne bakmanızı öneririm. Tasarım olarak çok hoş. Şu an hangi dergide gördüğümü hatırlamıyorum ama bakar yine yazarım buraya. Kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
İlköğretim okulu binaları "genç insanlara okulu sevdirmek" gibi bir moral misyonu da yüklendiklerinden çok önemli projeler bence. Hani tasarımcı-mimar olarak her binada o binanın kullanıcısı anlamaya çalışıyor, kendimizi onun yerine koymaya çalışıyoruz ya, burada da her şeyden önce "çocuk" olabilmek lazım galiba, ki bu hiç de kolay bir şey olmayabilir ya da yeniden çocuk olmak zevkli olabilir.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
peki ilkokul veya anaokulu tasarımın da malzeme seçimi ve dikkat edilmesi gerekenler hakkında neler önerebilirsiniz
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|