![]() |
|
|||||||
| Profesyonel Yaşam Mesleki sorunlarınız, karşılaştığınız hukuksal problemler ve profesyonel yaşama dair ne varsa.
Mimarlığa Yol Açın! >> |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: GATS hakkında bilginiz var mı? | |||
| Evet, nedir biliyorum. |
|
45 | 12,16% |
| Kelime yabancı gelmiyor ama detaylı bilgim yok. |
|
40 | 10,81% |
| Hayır, ilk defa duyuyorum. |
|
285 | 77,03% |
| Oy verenler: 370. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
GATS hakkında bilginiz var mı?
Yeni anketimizin konusu.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
yönetici
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
GATS hakkında ve Türkiye'deki mesleki ortama neler getirip götüreceği konusunda Ankara Mimarlar Odasında (yanlış hatırlamıyorsam) nisan-mayıs aylarında detaylı bir dizi konferans düzenlenmişti.İlgilenenler kayıtları Ankara Şubeden isteyebilir.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Diyalog Konugu
|
GATS hakkında sizlere uzuun bir bilgi metni gönderiyorum. Anketiniz bitince ilgilenenler okur.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Anket kapatıldı.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|