![]() |
|
|||||||
| Profesyonel Yaşam Mesleki sorunlarınız, karşılaştığınız hukuksal problemler ve profesyonel yaşama dair ne varsa.
Mimarlığa Yol Açın! >> |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ücretli Çalışan Mimarlara...
Davet:
Ücretli Çalışan Mimarlar “Tanışma ve Sohbet Toplantısı” Tarih : 07 Mayıs 2006, Pazar, Saat: 15.30-17.30 Kokteyl :17.30 Yer :Yıldız Sarayı Dış Karakol Binası Toplantı Salonu Bir süredir ücretli çalışan mimarlara yönelik açık davetimizi bu sayfalardan sizlere sunuyorduk. Bu kez, bir adım daha atarak daha önce sözünü ettiğimiz “Mimarlar Odası yapılanması içinde Ücretli Çalışan Mimarlar” gündemli “Tanışma ve Sohbet Toplantısı” davetini yapıyor ve katılımınızı bekliyoruz. Düşüncelerinizi ucretli@mimarist.org e-posta adresine ulaştırabilirsiniz. Hatırlarsanız; “… Ayrıca ücretli çalışan mimarları bir araya toplamayı amaçlayan ve bahar aylarında yapılması düşünülen toplantı, tartışma, tanışma, kokteyl niteliğindeki bir etkinliğin de zemini hazırlanmış olacaktır. Bu etkinliğin amacı, hem sorunların yüz yüze dile getirilmesi hem de üyeler arasındaki birebir ilişkinin geliştirilerek ilerde daha verimli ve ortak çalışmalarda bulunabilecek üyeler arasındaki diyalogun kuvvetlendirilmesidir. Gündelik yaşamın koşuşturması ve temposu içinde kendi sorunlarının tekilliğine gömülen ve yalnızlaşan ücretli çalışan sorunlarının aslında her yer ve koşulda kendini tekrarladığı ortada. Ve eğer buna karşı bir tavır alınacaksa bu ancak söz konusu tekilliklerin aslında ortak ve genel bir sorunun parçası olduğunun bir kere daha altının çizilmesi ve bir araya gelinmesiyle olacaktır. Bu nedenle geçen yıl yaz başında başlayan ve bugüne ulaşan sürecin bir buluşmaya dönüşebilmesi için bu sürecin sizlerin katkılarıyla devam etmesi gerekmektedir…” diye yazmıştık. Bu davet hepimize, TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Ücretli Çalışan Mimarlar Komisyonu
|
|
|
#2 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Ne diyorsunuz Metin Bey ?
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Soruyu bana değil...
Şöyle desem nasıl olur:...
Konu ile ilgili olarak Mimarlara Mektup'ta çıkan yazıları ben yazmıyorum. Ücretli Çalışan Mimarlar Komisyonu toplantılarında bunu kim üstleniyorsa önce yazıyı yazıyor ve diğerleri ile paylaşıyor. Soruyu bana değil de örneğin gördüğünde Hakkı Yırtıcı'ya sorarsan daha iyi edersin. Kaldı ki gerek Hakkı Yırtıcı gerekse de diğer yazı yazan arkadaşlar konunun bu tartışmalardan başlamasından söz ettiler. Böyle desem nasıl olur:.. Yok eğer, doğrudan Arkitera'nın adının geçmesi işini merak ediyorsan ki, etme; bu sayı Mimarlara Mektup'ta "Arkitera Genç Mimar Ödülü 2006"nın duyurusu çıktı. Alıntı:
Metin Karadağ 12390 En son Metin Karadağ tarafından düzenlendi : 31-03-2006 16:09. Nedeni: Ek |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
![]() Forumda tartışmalara bir tek siz katıldığınız için size sordum. (daha önce de yazdığım gibi ister istemez MO İstanbul-Metin Karadağ linki kuruluyor insanın kafasında) Bu imajı yıkmanız lazım belki de Ayrıca ben size konuyu açan kişi olarak ve forumda eski tartışmaları da bildiğiniz için sormuştum: "Ne diyorsunuz Metin Bey ?" sorusunu... Ne diyorsunuz Metin Bey? Ben olsam tamamen yokmuş gibi davranmaktan biraz utanır sıkılırdım.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Hiç çekinmeden utanabilirsin...
Burada bütün yazdıklarımın altında şu anki imzamın duruyor olmasından dolayı onur duyuyorum...
http://forum.arkitera.com/search.php?searchid=33981 Ama siz hiç çekinmeden utanabilirsiniz. Korkmanıza da gerek yok, isterseniz yardım da ederim utanmanıza... Hele şimdi daha fazla ihtiyacınız var gibi... Yapıcılık yerine şimdi olduğu gibi provakatif tutumunuzdan dolayı... ![]() Adımın altında görünen 12390 üyelik sicil numaram, takma adla gizli kapaklı işler yapmama sözü yerine geçer... Bir nevi tescil... "SEN" LERİ "SİZ" YAPARAK DÜZELTTİM. ŞİMDİ NASIL OLDU, BAŞKA BAHANE KALDI MI? Alıntı:
Metin Karadağ 12390 En son Metin Karadağ tarafından düzenlendi : 31-03-2006 17:44. Nedeni: AMAN DÜZELTEYİM DE BAHANESİZ KALASIN... :)) |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
2- Neden utanmam lazım? 3- Neden üzerinize alındınız? "Ne diyorsunuz Metin Bey? Ben olsam tamamen yokmuş gibi davranmaktan biraz utanır sıkılırdım." yazısını çıkan yazılarla ilgili yazmıştım.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Arkitera Üyesi
|
"Eminim", "son kararım" ve "yanıtlıyorum..."
1) Yer çekimi kuralına. "Eat"sen...
2) Onu da artık siz düşününüz... Bu yeryüzünde yaşayıp da kendisine utanacak bir şey bulamamak kadar kötü bir durumda olmak mümkün mü? (Bu arada "siz" iyi misiniz?)Kelebek etkisinden de mi haberiniz yok.Ya daaa, Bir suç, kendi kendisine, nedensiz var olabilir mi? Neden, "suçluyu kazıyın altından insan çıkacaktır" sözü söylenmiştir. 3) Kendi kendinizi TDK'ya kendiniz şikayet ediniz. Eğer hiç bir şey yapmazlarsa tekrar bana gelin ben ne yapacağınızı söylerim. Ayrıca TDK'ya,... neyse şimdilik bu kadar yeter sanırım... Alıntı:
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|