![]() |
|
|||||||
| Profesyonel Yaşam Mesleki sorunlarınız, karşılaştığınız hukuksal problemler ve profesyonel yaşama dair ne varsa.
Mimarlığa Yol Açın! >> |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#31 |
|
Forum Üyesi
|
BEN ARTIK OLUP BİTENLERİ FARKETMEKTEN KORKUYORUM... YANLIŞ OLAN HERŞEY İÇİN O KADAR MÜCADELE ETME HİSSİYLE DOLUYDUMKİ, YAVAŞ YAVAŞ, HER ADIMDA BİRAZ DAHA SİNDİRİLDİM VE ETTİĞİM MÜCADELELERİN TOPLAMINA BAKTIĞIMDA HİÇBİRİNİ KAZANAMADIĞIMI GÖRDÜM. TAM ANLAMIYLA BİR FIRSATSIZLIKLAR ÜLKESİNDE YAŞIYORUZ, FIRSATLAR ELİMİZE HASBEL KADER DÜŞÜYOR, BUNUN İÇİN ÇABALAMAYA HİÇ GEREK YOK, İNSANLAR MÜCADELE GÜCÜNÜ KAYBETMİŞ VE BIRAKMIŞLAR KENDİLERİNİ ESEN RÜZGARA, NEREYE GÖTÜRÜRSE ORAYA..... |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hersey sanstan ibarettir.
Sevgili arkadaslar,
blur bizi bulusturan ortak noktanın(en azından bu forum- arkitera için) mimarlık oldugunu soylemiş. Simdi burda aklıma bir soru geliyor, ben eskiden beri arkitera yı forum unu takip eden bir ogrenciyim. Mimarlık sevdalısıyım, belki cok basarılı bir ogrenci degilim umrumda da degil zaten, buyuk ihtimalle mezun olunca annemin dibinde oturup bana orecegi yeni kazagın seklini anlatıcam yine ona, ama mimarlıktan vazgecmeyecegim, simdi blur a bir soru BİZİ BURADA BULUSTURAN MİMARLIK MI CARESİZLİK Mİ? Saygılar , Gökhan
|
|
|
#33 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hata KORKAKLIKTIR.
Yola devam yada stop. Hepsi elinde zaten: Değiştirmek istediklerin varsa güçlü ol. Değiştiremediklerin için mücadeleci ol. Sonunda da yarattığın varoluşun ile barışık ol. Bu platforma bunları taşıyarak hatalı olmadığını da gösteriyorsun zaten. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|