![]() |
|
|||||||
| Profesyonel Yaşam Mesleki sorunlarınız, karşılaştığınız hukuksal problemler ve profesyonel yaşama dair ne varsa.
Mimarlığa Yol Açın! >> |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Ziyaretçi
|
15 katlı bina hakkında
Arkadaşlar ben daha bugün yani ayın birinde yeni bir şirkette işe girdim. ve benden 15 katlı bir binanın çizilmesini istediler hem dış görünüşünü hemde iç görünüşünü lütfen allahın sevgili bir kulu bana bu konuda bir örnek yoluyabilirmi ???
bu benim tek fırsatım diyebilirim yardımınızı bekliyorumEn son ayasofya tarafından düzenlendi : 02-08-2005 12:07. Nedeni: böyle başlık yazılmaz. |
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
sevgili wild wild west
forumumuzun daha faydalı olarak kullanılması için konu başlıklarının anlamlı olamsı gerekir. burası bir forumdur televizyon programı ya da chat odası değildir "arkadaşlar dinlermisiniz" şeklinde bir konu başlığı olamaz. Hani Türkçe yazım hatalarını bir kenara bıraktım. İsteyen kişi konunun başlığında içeriği hakkında bilgi sahibi olabilmeli ve okuyup okumamam kararını konu başlığına göre verebilmelidir. Bunun yanında eğer mimarsanız ve mimari bir büroya girmişseniz probleminizi sizi gönderilecek bir örnekle çözebileceğinizi hiç zannetmiyorum. ayrıca binanın "hem dış görünüşün hem de iç görünüşünü" istemişsiniz. iç görünüş ne demektir????? bu 15 katlı bina nerededir. arsa nasıldır. ne diye kullanılacaktır. bu "iç mimar mısın dış mimar mısın" sorusu gibi bir sorudur ve Arkitera forumunda bu şekilde bir soru sorulamaz. Lütfen biraz ciddiyet sınırıları içinde olunuz ve mimarlık mesleğini küçümseyen mesajları atmayınız. Bu tür uyarılarla sert ve kötü yönetici konumunda olduğumu biliyorum ama birinin bu şekilde uyarı yapması şarttır. Konu başlığını değiştirdim. Ayrıca konu CAD bölümünden buraya taşınmış. Sadece siz değil bütün forum kullanıcılarına uyarım konu başlıklarına özen gösteriniz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bir mimar olduğunuz kabulünden yola çıkarsak , bize bir binanın nasıl çizileceğini sormuyorsunuzdur umarım. Bunları okulda öğrenmiş olmanız gerekmiyor muydu?
Ayasofya'ya özel not: Mi'ler vd De'ler ayrı ![]()
|
|
|
#4 |
|
Ziyaretçi
|
teşekkür ettim çok saolun beyler
|
|
|
|
#5 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
demek ki oluyormuş. Hele benim gibi yüzlerce mesaj okuyup hızlıca cevap vermek gerektiğinde. kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
google dan resim araması yap, pahalı dergilere nispeten ucuz bir yöntemdir.
![]()
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|