![]() |
|
|||||||
| Profesyonel Yaşam Mesleki sorunlarınız, karşılaştığınız hukuksal problemler ve profesyonel yaşama dair ne varsa.
Mimarlığa Yol Açın! >> |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir Bölü Bir Radyo Programını Dinliyor musunuz? | |||
| Evet, dinliyorum |
|
27 | 31,40% |
| Hayır, dinlemiyorum |
|
59 | 68,60% |
| Oy verenler: 86. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Bir Bölü Bir Radyo Programını Dinliyor musunuz?
Açık Radyo'da Pazartesi günleri 17:00-18:00 saatleri arasında yayınlanan Bir Bölü Bir Radyo Programını Dinliyor musunuz?
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
yayın saati
pazartesi saat beş deki yayını dinlemek bazen imkansız..malum istanbul da iş çıkışı saatlerin yolda geçiyor belki yayın saati daha ileri bir saate alınabilir
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ziyaretçi
|
Bence de yayın saati pek uygun değil... tcetveli'ne katılıyorum, biraz geç bir saate alınsa dinleyici kitlesinin çok artacağına eminim.
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
aynen katiliyorum.o saatte okulda proje dersinde oluyoruz.daha ileri bir saate lutfen..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Yeni yayın döneminde hangi gün ve saatte yayınlanması uygun olurdu?
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ziyaretçi
|
21:00 - 22:00 arası mesela....
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
saat 20.00 den once olmamasi hayirli olur..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Bir Bolu Bir 21 Nisan 2003 Pazartesi günü bu yayın döneminin son programı ile sona eriyor.
Bir yayın dönemi ara verdikten sonra sonbaharda yeniden yayında olacak.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
program başladı mı?Yeni yayın saati hakkında bilgi verirseniz
sevinirim...kolay gelsin.
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
Yeni yayın dönemi Ekim sonunda başlayacak
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
Bir Bölü Bir Pazartesi günleri saat 15:30'da yayınlanıyor.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|