|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
bana insan figürlerinin ve bitki görünüşlerinin olduğunu bilen biri varsa yardımcı olabilirmi?
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba sema-, ![]() ------- sema-: "bana insan figürlerinin ve bitki görünüşlerinin olduğunu bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?" ------- yazmışsınız. Ancak yanlış anlamaya müsait bir soru, size gerekli olan insan ve bitki görünüşlerini hangi amaç için istediğiniz konunun yerini değiştirmeği gerektirebilir. Burası Peyzaj Mimarlığı Forumu, eğer sizin aradığınız görüntüler bilgisayar 'render'ları için gereken türdeyse konunun Rendering bölümünden daha fazla yardım alabileceği kesindir. Lütfen kullanım amacı ve yerini belirterek sorunuzu tekrar hazırlar mısınız? İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
pardon
site adresi isteyecektim ama eksik olmuş
yani insan figürlerinin ve bitki görünüşlerinin olduğu bir site varmı? diye soracaktım |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba sema-, ![]() Biraz daha anlaşılır bir soru, ancak galiba sizin ihtiyacınız olan görüntüler bilgisayarda çizim çalışmaları için kullanılacak. Böyle düşünüyorum çünki amacı açıklamamışsınız. Eğer 'render' sahnelerinde kullanacaksanız; bu durumda hangi çizim veya 3 boyutlu çizim programını ve 'render engine'ı kullandığızı belirtirseniz daha doğru yanıtlar alırsınız. Arkitera'da da bir 'Files Download' bölümü mevcut ve belki de aradığınız dosyalar orada mevcuttur. Ben AutoCad için bir şeyler gördüm ama diğerleri için artık siz bakarsınız. ![]() Link: http://forum.arkitera.com/downloads.php İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
asteria gerçekten nazik ve saygılı bir insansın .... tebrik ediyorum..bu davranışların herkese örnek olur inşallah..
sevgi ve saygılar... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba ErDiNc_iSt, ![]() Çok teşekkür ederim, siz de öyle olmalısınız ki çabucak duyarlılık gösteriyorsunuz paylaşımlarda... Hassasiyetleri paylaşabilmek çok güzel !Tekrar teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
bu kadar kaliteli ve saygılı insanların üye olduğu bi sitede bulunmak cok güzel bir duygu.. 6 ay sonra peyzaj mimarı olmayı hedefleyen biri olarak teşekkür ederim fark yarattığınız için.. saygılar tuba..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba ArkadaŞlar Araniza Yenİ Katildim.
GenİŞ Kapsamli Bİtkİ Plan Ve GÖrÜnÜŞlerİne İhtİyacim Var Sİte Adi Verebİlen Olursa Sevİnİrİm |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
ya o değil de, böyle büyüklü küçüklü yazmak zor olmuyor mu ya? Aklım almıyor. Yoksa bir tekniği, kısayolu falan mı var bilmediğim?
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|