|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Peyzaj mimarlığı
peyzaj mimarları için yapısl uygulamalarla ilgili bilgileri nasıl temin edebilirim?taş duvar,beton duvar,kaplama duvar yapımı, arazi kotlarının projede ve arazide ayarlanması ile ilgili bilgi arıyorum.
yeni çıkan ve dış mekanda kullanılabileceğimiz malzemeler hakkında bilgi |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forum Üyesi
|
mehaba
Alıntı:
kayseri kayragı dere taşı vs... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Bu mesaj Pano'dan buraya taşınmıştır.
Lütfen Pano'yu sadece ilanlarınız için kullanınınız. Bu ve benzeri sorularınız için Arkitera Forum'daki ilgili başlıkları kullanabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler, |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Şu an isim veremeyeceğim ama, peyzaj konstrüksüyonu ile ilgili kitaplar var. Bunun yanısıra, inşaat mühendisleri ve mimarlardan da yardım alabilirsin. İnternette pek çok yapı malzemesi ile ilgili kataloglar, uygulama detayları var. Yapı fuarlarını kaçırma derim. Ama eğer öğrenciysen bu iş en iyi stajda görülür. Mutlaka yapı şantiyesi gör bence.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaşlar merhaba.. bitirme tezimle ilgili bi sorum olacak.. dünyanın en ünlü 5 yada 10 peyzaj mimarını bana yazabilirmisiniz? yani ben buldum ama çok ii hepsi ama secemedim ve eğeer cevap yazarsanız yollannalardan en cok kimyazılmışsa onları seçicem sanırım şimdiden teşekkür ederim saygılar tuba..
![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
http://en.wikipedia.org/wiki/Landscape_architects |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
cok teşekkürler emre cvp verdiğin için yazdığın site baya işime yarayacak tekrar sağol
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Frederick Law Olmsted peyzaj mimarlığının en büyüklerin den biridir
roberto burle marx da iyidir... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
arkadaşlar drenaj hakkında çok yetersizim kendimi nasıl geliştirebilirim. örnek proje veye kaynağı olan var mı? bilgilerinizi paylaşırsanızı çok sevinirim. bir de çok merak ettim bu sitede peyzaj mimarı kaç adet var çünkü bizim konu başlıklarımız oldukça az...
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
evet kesinlikle peyzaj mimarları nerdeeeee yaaaaaaaaa!!!
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Burada kaç tane konu var? Ismarlama peyzaj mimarı, diranaj bilgisi, malzeme bilgisi... Gel peyzaj mimarı geeel:O
did you mean: google
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sn özge özdamar ın belittiği gibi konuları ayrı açmak yerinde olabilir. Arkdaşların herhangi bir şekilde ihtiyaçları dahilinde drenaj ( çatı,alt yapı ,istimnat vs .. ) ,malzeme bilgisi konusunda yardımcı olmaya çalışalım. Yalnız ilk olarak kesinlikle , danışan bir ön araştırma yapsın !
Göze çarpan bir şey uzun zaman geçmiş bu konuların konuşulması üzerinden.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|