|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Projelerinizi gönderin
merhaba arkdaşlar, peyzaj mimarlığı 2. sınıf öğrencisiyim. farklı okullarda ne gibi projeler çıktığını görmek için projelerimizi birbirimizle paylaşalım. ilk projemi göndermek isterdim ama daha bitmedi
![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 22-04-2008 18:03. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
İyi günler. Biz 2.sınıfın birinci döneminde villa bahçesi yapıyoruz.4. dönem toplu konut bahçesi.3.sınıftada bildiğim kadarıyla park yapıyoruz. Dönemler ilerledikçe ölçek büyüyor. Ben yaptığım villa bahçesi projesini başka bir sayfada, 'villa bahçesi' başlığı altında gösterdim. Saygılarımla...
En son lumina tarafından düzenlendi : 22-04-2008 18:04. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben proje göndermek isterim ama nasıl yapılacağını bilen bir arkadaş anlatırsa sevinirim...
En son lumina tarafından düzenlendi : 22-04-2008 18:04. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Mesaj yazma penceresinin hemen altında iki başlık var: "Mesajı Yanıtla", ve "Standart Yanıt Moduna Geç". Standart yanıt modu bağlantısına basınız. Çıkan sayfanın ortalarında dosya ekleme diye bir başka bağlantı var. O bağlantıdan küçük bir pencere açılacak. Ne tür dosyalar ve maksimum hangi boyutta ekleyebileceğiniz bilgilerini de görebileceğiniz bu pencere aracılığıyla eklemek istediğiniz dosyaları gönderebilirsiniz.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|