![]() |
|
|||||||
| Özel Ders/Kurs Özel ders veriyorsanız ya da kursunuz varsa, en kısa zamanda doğru adrese ulaşmak istiyorsanız bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
|
3D Studio Max, Photoshop, Coreldraw, Quark xpress
30 saatlik özel ders programı ile max öğrenebilirsiniz.
istanbul 0536 442 26 33 ayferk_aya@yahoo.com.tr Ayfer Kaya (3 yıldır çeşitli dershanelerde ve ofisimde bilgisayar destekli grafik-tasarım ve max programları dersleri vermekteyim.) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
|
3D Studio MAX / Photoshop (En Kısa Sürede Öğrenebileceksiniz!)
Bir tek kursla, en kısa sürede, vaktinizi ve öğrenme ümidinizi kaybetmeden, öğrenmek için sadece iletişime geçiniz! 3D Studio Max ve Photoshop programları derslerini: 5 yıldır İstanbul'un bilinen dershanelerinde ve birçok özel dersle; ajanslarda/mimarlık/tasarım ofislerinde (mimar, içmimar, peyzaj mimarı, grafiker, endüstriyel ürünler/mobilya ve tekstil tasarımcılarına)veriyorum. Sadece programların kullanımını değil, kendi işiniz için gerekli olan detaylarıyla birlikte, gerekli olduğu şekilde, size özel planlama yaparak, öğretiyorum. İş ve öğrenim geçmişim dolayısıyla altyapı olarak hem mühendislik hem de resim ve grafik- tasarım donanımlıyım. Yeter ki siz öğrenme ihtiyacı duyun, bu programları koordineli kullanarak rahatça işinizde kullanacak seviyede öğrenebileceksiniz. max 30 saat photoshop 20 saat sürebilecektir Ders saati ücreti: 40 ytl.dir (bu programları öğrenmeniz için geçerli ders saati sizin altyapınıza göre aşağı yukarı 5 saat değişebilir) İstanbul/ ayferk_aya@yahoo.com.tr 05364422633 not1:ders saatlerimde telefona cevap vermediğim için lütfen e-mail ile iletişim kurunuz. not2: Referanslarım öğrencilerimdir. istediğiniz taktirde öğrencilerimden görüş alabilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|