![]() |
|
|||||||
| Özel Ders/Kurs Özel ders veriyorsanız ya da kursunuz varsa, en kısa zamanda doğru adrese ulaşmak istiyorsanız bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
|
Motion Graphic Özel Dersleri
Merhaba,
Dersler, motion graphic´le ilgilenen, kendini geliştirmek isteyen; iletişim, sinema öğrencilerine, grafikerlere, mimarlara ve de konunun meraklısı kişilere açık. Ders içeriği öğrencinin isteğine göre şekilleniyor, temel tasarım programlarıyla tanışıklığı olan öğrencilerle direkt afx derslerini ve afx-illustrator entegrasyonunu, uygulamalar üzerinden çalışıyoruz ve hareketli grafikler oluşturuyoruz. spot reklamdan, logo animasyonlarından, tv.id unsurlarından örnek uygulamalar yapma imkanımız oluyor. Bunun dışında motion graphic içerisinde kullanılmak üzere 3d objelerin nasıl hazırlanacağı, temel c4d kullanımın, cin4d ve afx entegrasyonunun nasıl sağlanacağı, derslerin ileri aşamasını oluşturuyor. Desler paketler halinde hazırlandığından, isteyen öğrenci, ihtiyacı olan paketten yararlanabiliyor. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen mail ya da telefon yoluyla, irtibata geçiniz, herkese iyi çalışmalar. miskinefendi@hotmail.com 0532 783 25 92 GEÇMİŞ TECRÜBELER DEM (Doğan Holding) -- art director CG Park -- art director - eğitmen Business Channel -- motion graphic artist Hayalet Reklam Ajansı -- art director şu an, art director olarak çalışmakta ve reklam üzerine yüksek lisans yapmaktayım. not: 1- CG Park'ın kurulumunda 6 ay süreyle sanat yönetmenliğini ve eğitmenliğini yaptım. 2- Şirketlerin tanıtım departmanlarına toplu eğitimler veriyorum |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|