![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#46 |
|
Üye
|
Altı yıldan bu yana göstermiş olduğunuz üstün perfonmans ve kaliteli bilgi paylaşımının yapıldığı bu forumdan olmaktan mutluluk duyuyorum.
Hep birlikte nice nice altı altın yıllara ulaşmak dileğiyle. Başarılar... |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Editör
İstanbul
Mimar
|
Arkitera.com Yenilendi
Arkitera.com yeni yaşına yeni tasarımıyla merhaba dedi
Yeni tasarım ile ilgili düşünce ve önerilerinizi Arkitera.com'un Yeni Anasayfa Düzeni adresinde bizimle paylaşabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
|
6. yaş hediyemizdi...
Bir hafta kadar geciktik ama ne demiş atalarımız "Geç olsun da güç olmasın". Güle güle kullanın.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
|
Yeni Server ve Bant Genişliği
Tüm Arkitera ailesine yeni server ve bant genişliğinin hayırlı olmasını dilerken, yeni ufuklarda ülkemiz de sönmeyen ışık ile barış kaynağı olmasını dilerim.
Cumhur BEKLEYEN |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Üye
|
mutlu mesut nice 6 yıllara inşallah
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Forum Üyesi
|
Arkitera mükkemmel bir yapılanma bence burayla karşılaştığım gunden bu yana devamlı ziyaret ediyorum...Daha da başarılı yıllar geçirmeniz dileği ile...
Başarılar Arkitera... |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Forum Üyesi
|
:)
başarılar dilerim
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
|
nice mutlu yıllara
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Diyalog Konugu
Ankara
Mimar
|
Nİce Yillara
Arkitera Mimarlık Merkezi'ne, başarı dolu nice yıllar, süreyle ölçülemeyecek nice başarılar diliyorum.
Ali Cengizkan |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
|
...
arkitera olmasaydı daha iyi bir çalışan olurdum ama daha iyi bir mimar olamazdım,
nice yıllara arkitera.... |
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
|
Alıntı:
arkitera ile daha iyi çalışan biri olman arasındaki ilişkiyi pek kuramadım. eğer konu dışı olmayacaksa açmanı isterim bu yorumunu ![]() sağlıcakla ...
|
|
|
|
#57 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
|
Nice senelere Arkitera Forum
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
|
nice senelere
|
|
|
#59 | |
|
Editör
İstanbul
Mimar
|
Avrupa’yı şaşırtan Arkitera 6 yaşında
Hürriyet e-yaşam ekinden bir haber.
http://www.hurriyet.com.tr/e-yasam/5403344.asp?gid=54 Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
|
Merhaba, ![]() Arkitera'ya dair bir haberin ulusal bir yayında yer alması ve bunun 10 Kasım gibi Ata'mızın aramızdan ayrıldığı ve onu anma gününe rastlaması da ayrıca çok ilginç ve sevindirici. Mimarlık alanında güzel hizmetlerinin derlendiği mimarlarımızın arşivi Arkitera Mimarlık Veritabanı'na ait bilginin de bu haberde önemli bir yeri tutması bir tesadüf olmasa gerek. Eğer bir tesadüf ise de, çok başarılı bir tesadüf... ![]() Ülkemize hizmet edenleri ve bize bir alt yapı oluşturmuş büyüklerimizi doğru ve hakları olan yerlere taşıyarak anmak hem onlara, hem kendimize, hem de geleceğin her alandaki 'mimar'larına borcumuz...Güzel bir borç ve sorumluluk... ![]() İyi çalışmalar |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|