![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
|
Nice mutlu yıllara
Nice mutlu yıllara Klavyeniz daim olsun
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Mimar
|
Bir ates
Hepimize boyle samimi ve anlamli bir ortam yarattiginiz icin yurekten tesekkurler. Bir ates yaktiniz. Tebrikler yolluyorum a r k i t e r a ailesine. Nice nice yillara.
|
|
|
#18 |
|
Forum Üyesi
|
mimarlık dünyasına getirdiğiniz yeni anlayışlar ve çalışmalarımızda verdiğiniz büyük destek içinnn çkk tkler niceyıllara
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
|
:)
nice yıllara
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Forum Üyesi
|
başarılarınızın devamı dşlegiyle mutlu yıllar
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
|
6 yaş kutlaması
Arkitera Ailesine teşekkür eder, "Batmayan Güneş" olmanızı dilerim.
Yalnız bu mesajı verebilmek için baya zaman tükettim bu nedenle mevcut serverin kapasite ve hızını artırmanızı da umuyorum.Saygılarımla...Cumhur BEKLEYEN |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
|
Alıntı:
Bant genişliği zorluyor artık... Herkese yine teşekkür etmemiz lazım: İstatistiklerimiz hep yukarı doğru gitti ve gitmeye devam ediyor. Pek teşekkür ederiz. Perşembe servis sağlayıcımız ile toplantımız var.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
|
ne guzel bir haber bu
nice yıllara
yaratıcılığın sınırlarını hep beraber zorlamak dileğiyle |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Arkitera Üyesi
Adana
Mimar
|
Türk Mimarlarının tam 6 yıldır, bağımsız, dinamik, özverili, ılımlı, dürüst ve tarafsız bir üçüncü gözleri var ve üçüncü kulakları...Bu üçüncü duyularını daha çok açmalarını, daha çok korumalarını diliyorum, henüz hissedilmemiş her mimari şey adına...
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
|
Daha nice yillara...
mimarlik ve sanat adina kendi yasam tarzimda yenilikler getirmeme vesile olduguz icin sonsuz tesekkurler, bu alanda her gecen gun ufkumu genisletmeme yardimci oldunuz daha nice yillara basarilarinizin dewamini diliyorum.... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yönetici
İzmir
Mimar
|
nice yıllara
a r k i t e r a
|
|
|
#27 |
|
Arkitera Üyesi
Bursa
Mimar
|
Nice Mutlu Yıllar! Hep Birlikte:)
Arkitera'nın sağladığı/yarattığı forum olanaklarıyla, mimarlıkta son gelişmler bilgileriyle, etkinlik haberleriyle... kısacası mimarlıkla ilgili herkesin ilgisini çeken tarzın yaratılmasına emeği geçen herkese teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Forum Üyesi
|
nice uzun senelere
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Forum Üyesi
|
Maşallah :)
Nice başarılı güzel projelerle dolu senelere...
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Forum Üyesi
|
nice mutlu yıllara arkitera hep bizimle ol herşey için teşekkürler
|