![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
16 Eylül 2006'da Yaşanan Teknik Problem Hakkında
16 Eylül 2006'da teknik bir sorun sonucu bazı mesajlarda sorun yaşandı. Bu konuda detaylı bilgi için ilgili forumu kullanabilirsiniz.
16 Eylül 2006'da Yaşanan Teknik Problem Hakkında
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Siliniyor mu yazılarımız?
Cumartesi günü bir ara 60 kadar yazım silinmiş gibi oldu.
Ana sayfanın açılışında da biraz gariplik vardı... Tekrar yazılarımı görünce sevindim. Birşey öğrenmek istiyorum. Önemli önemsiz neredeyse 1900 ayrı yazı /copy paste duyuru ve not yazmışım. İlk yazdıklarımdan itibaren seçme yaparak kopyalayıp kendi arşivime almak istiyorum. Ancak son 500 yazıdan öncesine, yani 1400 yazıma ulaşamıyorum. Siliniyor mu yazılarımız? Yazık ama önceden söyleseydiniz düzenli olarak kopyalardık saklamak istediklerimizi... Daha önce Kahve Molası bölümü form başlıkları anasayfaki "arkitera forum" başlıkları arasından çıkarıldı. Şimdi tüm forum konu başlıklarının anasayfadan kaldırıldığını gördüm. Acaba bundan sonrada sürekli böyle mi olacak? Arkitera da en fazla kurcaladığım yer malum forum... ![]() İlgi yoğunluğunun diğer alanlara çekilmesi için mi yapıldı tam olarak anlayamadım. Ama yine de bir regülasyon sistemi ile her forum sayfasında (hani anasayfa AMV bölümündeki mimarların her tıklamada değişmesi gibi) arkitera'ya eklenen veya devam eden tüm faaliyetlerinin birer bağlantısı olabilir mi?... Hani forum yazı aralarına alınan reklam gibi... Arkiteranın kendi içeriklerinin reklamlarını yapması... Ama, açıkçası forumların başlıklarının anasayfadan kaldırılmasından muradınız nedir anlayamadım... Anasayfadan "arkitera forum/lar/da" ilgimi çeken başlıklara hemen dalış yapabilmek benim için keyifli bir giriş idi... Daha şimdiden üşenmeye başladım gibi... ("Heyooo yaşasııınnn! Soğuttuuuk, kurtulduuuk!..." gibi sesler mi geliyor kulağıma. Neyse tam olarak anlayamadım...) ...
Metin Karadağ 12390 En son Metin Karadağ tarafından düzenlendi : 18-09-2006 16:02. Nedeni: Ek... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Metin Bey,
Aynı teknik sorun sonucu oluşan geçici bir durum. Bugün içinde tüm sorunlar çözülmüş olur...
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Düzeltildi.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Aynı nedenle AMV'ye login olurken yaşanan sorun da giderildi...
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|