![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
![]()
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Forum Üyesi
|
Rice ederiz, cahillik ne demek!? ![]() Moderatör, İngilizce'deki 'to moderate' fiilinden türer. Çok sayıdaki kişilerin biraraya geldiği toplantı/ panel / forum gibi yerlerde kişiler arasındaki uyumu ve yönlendirmeyi üstlenir. to moderate: ortayı bulmak, uzlaşmayı sağlamak, aracı olmak şeklinde Türkçe'ye çevirilebilir. (örnek: iki farklı parti arasında gidip gelerek veya onlarla ayrı ayrı görüşmeler yaparak, ortak bir görüş çevresinde biraraya gelmeleri için uzlaşma rolünü üstlenen kişi gibi) moderate (sıfat olarak ise) : ılımlı, orta halli, aşırı uçlardan uzak olarak tercüme edilebilir. Yönetici, sizin de bildiğiniz gib daha geniş kapsamlı alanları ve anlamaları olan bir kişi. Uzlaştırıcı rol üstlenmeyebilir, sadece emir veren, karar alıcı kişi anlamına da gelir; müdürler, bölüm başkanları, vb. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben de tebrik ederim.
Ama kendi açımdan pek sevinemiyorum. Eskiden bir konunun altında Asteria ya da Lumina'nın mesajlarını görürsem heyecanla konuyu okumaya başlardım acaba ne yazmışlar diye. Ancak şimdi çogunlukla ikaz mesajlarını görüyorum biraz hayalkırıklığı oluyor benim açımdan ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba LKDel, ![]() Yakında yine dediğiniz gibi olacak, en azından benim açımdan... Ben foruma yeni konular açmayı ve birlikte birşeyleri tartışıp konuşmayı çok özledim. Hazırlık yapıyorum; beğendiğim ilgimi çeken tespitlerimi buraya taşıyacağım.Ben sizlerin de aktif katılımlarınızı çok arıyorum doğrusu; çok ilginç görseller, tartışmalar vardı bir aralar. ![]() Yakında, çok yakında devletten, mimarlığa herşeyi biraz biraz ucundan tutarız... ![]() Sevgiler not: Yakın geçmişte, zaman zaman öyle çok hatalı mesaj akıyordu ki foruma, onlarla ilgilenmek diğerlerini aksatmak anlamına geliyordu. Ancak şimdi çok ciddi bir alt yapı çalışması gerçekleştirilmesinin ardından yeni kurallar ve forum arayüzüyle daha aktif ve sıcak bir ortam sağlayacağımızı umuyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yönetici
|
"tahrik eden" konular oldukça yazmaya devam edeceğim ben de; özel bir mesafeleşme yok sayın LKDel.
bu arada başka kullanıcı adıyla mı yönetici olsak ne yapsak ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Yönetici
|
iyi dilekleri için herkese teşekkürler gerçekten
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Forum Üyesi
|
bende tebrik ederim... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yönetici
|
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|