![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
"Kural İhlali Sistemi" ile İlgili Görüşleriniz
Duyurular bölümünde yer alan "Kural İhlali Sistemi" ile ilgili görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Ceza Puanları
"Kural İhlali Sistemi" ceza puanları şöyle:
Yukarıda açıklanan davranışlarda bulunulduğunda forum moderatörleri, ilgili kullanıcıyı uyarı vermek amacıyla "Kural İhlali Sistemi" ile puanlandırılacaktır. Herhangi bir kullanıcının ceza puanlarının toplamı 10'a ulaştığında, 3 günlüğüne "cezalı kullanıcı" olarak görüntülenecek ve forumda sadece okuyabilecektir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Mİmarİ Sallamalar!!!
"Sen nasıl bir şey istediğini daha iyi açarsan mimari sallamaları biz yaparız sen aradan güzellerini seçersin.
Belki yardımımız dokunur." TOLGAHAN'ın CGTALK Macerası. ben bu "mimari sallamaların" ne olduğunu merak ediyorum ve de bir "hoca" söylediğinde nasıl da şık durmadığını göstermek istedim...igneyi kendinize çuvaldızı bize... buradaki diyalogta ayasofya ile tolgahang arasında aslında müthiş güzel bir yardımlaşma ve dayanışma örneği var ve şahsen çok hoşuma gidiyor sitede böyle güzel şeyler görmek...ama üyeler tam hararetle güzel bir şey tartışırken site yöneticilerinin "lütfen türkçe'ye dikkat","eleştirmeyi bilmiyorsunuz" şeklinde konuyu bölmelerine bir gönderme yapmak ve yapıldığında nasıl da insanı sinir ediyor göstermek istedim...yani şimdi kim kime ceza puanı verecek,kim kimi edit'leyecek? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Ayasofya "Ben istediğim gibi yazarım" dese haklısınız. Ama özet olarak "ben de dikkatli yazmalıyım" diyor her tartışmada. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kural İhlal Sistemi hakkında
Türkçe'nin doğru kullanımı için yapılan uyarının İngilizce olması ilginç değil mi sizce? Forum içinde buna benzer birkaç tane daha İngilizce mesaj var, bunların değiştirilmesi mümkün değil mi acaba?
(Benim dikkatimi çekenler: Yeni Mesajlar bölümünde çıkan "Sorry, there are no new threads to view. You may search for threads updated during the previous 24 hours, here." uyarısı, ve Özel Mesajlar bölümündeki "You may send your message to up to 5 people at a time. Birden çok kullanıcı adını ';' ile ayır." yazısı)
|
|
|
#6 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Bununla beraber, bu tip uyarılarınızı göndermenizden memnun oluyoruz. Eğer İngilizce metnin çıktığı sayfayı da gönderebilirseniz işimizi kolaylaştırmış olursunuz. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
evet ben de bugün ona dikkat çekmiştim..madem öyle, yazılımı kendimiz yapalım ne diyeyim..bu kadar ayrıntıcı yaklaşılacaksa yazıma..ilk defa uyarıldım hayatımda bu konuda
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Söz konusu yazıda bir sitayiş bile sezinlenebilir.
Tolgahan çok ama çok yetenekli biridir. Ama yaptıklarının sadece CG olarak bakılmasını ister. Onun için çok kötü bir tasarım bile iyi render yapıldığı durumda değerlidir. Bunu onunla çooookkk tartıştık. Ancak bizim için iyi bir tasarım ancak renderı güzel olandır. Biraz da "sallama" kavramına sitayişle bahsi geçmektedir. "Sallama" işi Tolgahan'ın hayal gücünün gidebildiği yeri belli eder. Cımbızla laf seçmek de bu olsa gerek. Düzeltirdim de, artık bir çok yere link yapıldığını için silmek bütünlüğü bozar diye bırakıyorum. Orada bir yadımlaşma vardır ama bozuk Türkçe yine yok. "Mimari sallama işini mimarlara bırak sen yaratıcılığına devam et takdirle izliyoruz" lafı anlaşılır. Kavrayıp kavrayamayacağınızı (önyargı sebebi ile) bilemediğimden daha uzatmıyorum. Bunu olup olmadık yerele link vererek konu dağıtıyorsunuz. Çok canınız istiyorsa gidin bir konu açın orada konuşalım. Zaten düzgün Türkçe takıntımız benim de yaptığım büyük yanlışları bir üyenin hem de çok sert bir uslubuyla uyarmasıyla oluşmuştur. O zamanlar siz burada değildiniz. (Yıllar önce) Ben yine yöneticiydim özür dilemesini de bildim. Burada böyle bir durum yok bana kalırsa. Elma ile armutu karıştırmışsınız. Çok da mantıklı veya tutarlı eleştiri yaptığınızı düşünmüyorum. Budur.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
İtiraz hakkımız var mıııııı?
, Allah rızası için artık bir cevaplayan çıksın. Ya da ihlalin sebebini öğrenme hakkımız var mıııı? ![]() Sevgiler... ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
Kural ihlali sistemi tartışmaya kapalı.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
Haksızlık yapılıyorsa ne olacak?
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
ceza puani alinca ne oluyor?
kac ceza puani neye esit? birisi beni bu konuda bilgilendirirse memnun olacam sanirsam benim 1 ceza puanim var ![]() arada bi genel af cikiyormu? |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Yönetici
|
"Kural İhlali Sistemi" Hakkında
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yönetici
|
Özellikle Türkçe ile ilgili sorunlarda tek tek mesaj atarak hem forumda bundan rahatsız olan kişileri yormamak hem de daha alınan önlemin etkinleşmesini sağlamak amacıyla puanın geçerli olduğu süreyi (kullancı profilsayfasında "expires" olarak görünen) uzatmak üzerine görüşüyoruz. (Şu anda tüm kural ihlalleri için belirlenen süre 3 gün.)
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|