![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#31 | ||
|
Yönetici
|
Kural ihlal sistemi güncellendi: http://forum.arkitera.com/guncelleme...-hakkinda.html
Alıntı:
Alıntı:
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
||
|
|
|
|
|
#32 |
|
Arkitera Üyesi
|
turkceyı ozensız kullanmak konusundakı kısıtlamayı tam olarak anlayamadım kuralları okuyordum ve yenı uyeyım ama tam anlamıyla bu turkceyı ozensız kullanma konusunu cozebılmıs degılım bırı yardımcı olabılırmı????
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Arkitera Üyesi
|
peki yurtdisinda bulunuyorsam, klavyemde Turkcedeki bazi karekterler yoksa?
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Yönetici
|
Zaten adresinizde bunu belirttiğiniz için hoşgörü ile karşılıyoruz.
Tabi bu konuda "Türkçe klavye bulmak çok zor olmasa gerek" diyen üyelerimiz de oluyor.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Ziyaretçi
|
ben theorrian isimli kullanıcıyım.bir hafta için ceza aldıgımı öğrendim.bir hafta doldu fakat üyeliğim aktif hale gelmedi.forum yöneticilerine özel mesaj attım bunu yapabilmek için şu an kullandıgım kullanıcı ismiyle üyelik aldım.fakat özel mesajıma iki hafta gibi bir süre gecmesine rağmen cevap alamadım.bu konuda bilgi edinmek istiyorum.ne kadar ceza aldım veya emrexan profilimi ne kadar süre kullanamayacagım.
|
|
|
|
#36 | |
|
Forum Üyesi
|
Türkçe'yi özensiz kullanmak
Alıntı:
Arkadaşlar kusuruma bakmayın ama ben hala "Türkçe'yi özensiz kullanmak" ihlalini anlamadım, nerede açıklandığınıda bulamadım. YArdımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Arkitera Üyesi
|
* Reklam içerikli mesaj göndermek 1 puan, 100 gün
* Türkçe'yi özensiz kullanmak 1 puan, 100 gün * İlgisiz konu başlığı vermek / İlgisiz bölümde konu açmak / Konuyla ilgisiz mesaj göndermek 1 puan, 100 gün (güncellendi !) * Üyelik tipini değiştirmek için kısa mesajlar girmek 1 puan, 100 gün * İmza kullanımında kural ihlali yapmak 2 puan, 100 gün * Spam mesaj girişi yapmak 3 puan, 100 gün * Yasa dışı talep ve durum içeren mesaj göndermek 3 puan, 100 gün * Aynı hatayı ısrarla tekrarlamak 4 puan, 100 gün (yeni !) * Hakaret içeren mesaj göndermek 5 puan, 100 gün Sistem forumun kullanışlılığını arttırmak ve gereksiz mesajlari engellemek ve düzenli bir forum oluşturmak adına başarılı bir sistem. Ama puanlamalarda çelişkiler var bence ... Türkçeyi özensiz kullanmak , reklam içerikli mesaj göndermek ve ilgisiz yada yanlış konu başlığı açmak durumlarında verilen cezaların hepsi eşit mi olmalı ? Örneğin reklam içerikli bir mesaj varsa bu aynı zamanda ilgisiz bölümde konu açmak( reklamlar diye bir bölüm yok sanırım) / konuyla ilgisiz mesaj göndermek kısmına da girmez mi? Bu durumda kullanıcı reklam içerikli mesaj girerek; iki kuralı aynı anda ihlal etmiş olur. Ki bu durum üyelik tipini değiştirmek amaçlı mesaj yazan kullanıcılar için de geçerli olur. Birden fazla hakaret içeren mesaj yollama durumunda; ilk kural ihlali icin verilecek ceza 5 puan iken ikinci ihlalde verilecek ceza, aynı hatayı ısrarla tekrarlamak ve hakaret iceren mesaj göndermek kurallarınının ikisini de ihlal ettiği için 9 puan mı olacak? |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|