![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#31 | ||
|
Yönetici
|
Kural ihlal sistemi güncellendi: http://forum.arkitera.com/guncelleme...-hakkinda.html
Alıntı:
Alıntı:
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
||
|
|
|
|
|
#32 |
|
Arkitera Üyesi
|
turkceyı ozensız kullanmak konusundakı kısıtlamayı tam olarak anlayamadım kuralları okuyordum ve yenı uyeyım ama tam anlamıyla bu turkceyı ozensız kullanma konusunu cozebılmıs degılım bırı yardımcı olabılırmı????
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Arkitera Üyesi
|
peki yurtdisinda bulunuyorsam, klavyemde Turkcedeki bazi karekterler yoksa?
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Yönetici
|
Zaten adresinizde bunu belirttiğiniz için hoşgörü ile karşılıyoruz.
Tabi bu konuda "Türkçe klavye bulmak çok zor olmasa gerek" diyen üyelerimiz de oluyor.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Ziyaretçi
|
ben theorrian isimli kullanıcıyım.bir hafta için ceza aldıgımı öğrendim.bir hafta doldu fakat üyeliğim aktif hale gelmedi.forum yöneticilerine özel mesaj attım bunu yapabilmek için şu an kullandıgım kullanıcı ismiyle üyelik aldım.fakat özel mesajıma iki hafta gibi bir süre gecmesine rağmen cevap alamadım.bu konuda bilgi edinmek istiyorum.ne kadar ceza aldım veya emrexan profilimi ne kadar süre kullanamayacagım.
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|