![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
peki bu ceza puanlarının bir süre sınırı var mı yoksa hiç silinmeyecek mi ? |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Forum Üyesi
|
madem böyle bir durum var neden görüş istiyorsunuz anlamadım.
şunu çok merak ediyorum. yöneticiler burayı br lise dengi sanal ortam olarak mı düzenlemişler. her yazının altında bir yöneticiden mmmm türkçeyi doğru kullan, mmmm konudan sapma uyarısı. okudukça şaşıyorum.sizin seviyeden anladığınız imla ise sanırım ben başka yerde olmalıyım. terbiye öğretir gibi cevaplar, kendimi lisede sınıfta birinin azarlanışını izler gibi hissettim. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Kural İhlal Sistemi tartışmaya elbette açık. Kapalı olan kişilere verilen uyarılar. Gün'e verilen cevap kendisi ile ilgili.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
|
Benimle ilgili olan şeyi anlamadım? Bir kaç soru sormuştum ama cevap bile verilmedi.
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Forum Üyesi
|
bir öneri ...
Bugün bir uyarı aldım. Sayın "asteria" dan.Kendisi özel mesaj kabul etmediğinden ben de buraya yazmayı uygun gördüm. Öncelikle Türkçe'nin doğru kullanımı konusundaki hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederim.Mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum. Benim de size bir önerim var.Kullanıcı adlarının türkçeleştirilmeside güzel ve samimi bir adım olabilir.
Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Forum Üyesi
|
İyi günler CAGRIOKUR, ![]() Öncelikle Türkçe konusundaki hassasiyetimizi anlayışla karşılayabilen bir üyemiz olduğunuz için teşekkür ederim. Forumdaki konular dahilindeki tartışmalarda sizi sıklıkla görmek isteriz. Kullanıcı isimlerinin Türkçe'leştirilmesi veya şahısların kendi isimlerini kullanmaya zorlanması Arkitera'da daha önce üyelere sunulmuş, konuşulup, tartışılmıştı. Üyeler kendi yaşadıkları bazı kötü tecrübeleri aktararak bunun çok da iyi ve savunulacak sonuçları olmadığına karar vermişlerdi. Bizim için önemli olan genel ahlaka aykırı ve rencide edici olmadığı sürece, hangi lisanda olursa olsun üyelerimizin kullanıcı isimlerinde hür olmalarıdır. En önemlisi ise üyelerin konu tartışmalarındaki verimlilikleridir. Kullanıcı isimlerinin bu anlamda bir katkısı bulunmamaktadır, hatta anonim bir ortamda görüşlerini daha sınırsız aktararak günlük hayatlarında görüşlerinden dolayı tepki almalarına da mani olmuş oluyorlar ve sonuçta özel hayatları olumsuz etkilenmiyor. Üslup ve dengeli yaklaşım üyeler arasında sağlandığı ve kişisel hakları incitici sözler sarfedilmediği sürece tüm forum yazarları kendi güvenlikleri ve beğenileri doğrultusunda kullanıcı ismi seçmekte özgür bulunuyorlar. Anlayışınız için teşekkürler, İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Forum Üyesi
|
Ben teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Forum Üyesi
|
Word DÜzenİne GeÇİlsİn Forumda O Zaman!
Ceza puanları çok keyfi bir biçimde veriliyor bence. Benim yazımın altına kırmızı kart konmuş. Araştırıyorum, diğer linkleri okuyorum, burada Türkçe'yi özensiz kullanan o kadar çok ( yönetici sıfatıyla adlandırılan kişilerde dahil) kişi varki ne zaman sıra bana geldi, ne büyük bir imla hatasında bulunmuşum da kocaman bir kırmızı kart yapıştırılmış yazıma buna bir türlü anlam veremiyorum. O kırmızı kartı gören de sanırki ahlaksız, küfür dolu bir yazı yazmaşım. Çünkü başka kimsede yok! Bu haksızlık. Bu, kentleşmede de mimaride de neden kaplumbağ hızıyla ilerlediğimizin göstergesi. Orada bir projeye yorum yapıyorsunuz ve sonuç ne oluyor. Buna söylenecek bir söz bulamıyorum...
|
|
|
|
|
|
#26 | ||
|
Yönetici
|
Alıntı:
Bu kadar da acımasız olmayın bana kalırsa... Bu mesajınızın başlığı sizi rahatsız etmiyor mu? Beni çok rahatsız ediyor... Tam olarak şöyle: Alıntı:
Bu şekilde sadece yönetici ve ilgili kişi durumdan haberdar oluyor. Siz kimsede kart göremediğinize bakmayın, bugüne kadar 1.000'e yakın kural ihlali uygulaması yapıldı.
||
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yönetici
|
Bahsi geçen bölümlerde gerekli çeviriler yapıldı.
![]()
|
|
|
|
|
#28 |
|
Arkitera Üyesi
|
Farkındayız efendim. Diğer gelişmeleri de heyecanla izliyoruz.
Arkiv'in de yayın hayatına başlamasını kutluyorum. Tüm emeği geçenlere teşekkürler ve tebrikler. ![]()
|
|
|
#29 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Arkiv ile ilgili mesajlar şurada: http://forum.arkitera.com/oneri-ve-d...v-yayinda.html (Dün açtığımız konuyu bu bölüme taşımayı atlamışız)
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Sevgili Yöneticilerim, Değerli Forum katılımcıları...
ekte göreceğiniz kural ihlal uyarısını size sebep ile şekli arasındaki tutarsızlığı göresiniz diye yolluyorum... Ve söz veriyorum "Kural İhlal Uyarısı"ndaki kadar dilimi, bir daha özensiz ve yabancı hayranı kullanmayacağım. selamlar... not: demek terzi kendi söküğünü gercekten dikemezmiş ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|