![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye Adayı
|
Arkitera Forum için yeni konu önerileri
Serbest gündem konularıyla ilgili forum başlıkları açılmalı.Konumuz sadece mimarlık mı hepimiz dünyada yaşıyoruz.Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
böyle konularla ilgili binlerce forum var! Bence forumun saygınlığını yitiriyor bu başlıklar. Arkitera bu şekilde oldukça güzel ve doyurucu bana kalırsa.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba
ben de genceak'a katılmıyorum.bu site zaten mimarlık,restorasyon ve yapı malzemeleri için açılan bir site... En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 16:22. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Forumun özünü mimarlığın oluşturması bizim açımızdan daha iyi diye düşünüyorum.
En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 16:22. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye Adayı
|
temenni
Cevapların temelinde yatan endişeyi anlıyorum.Siyasi kimlikler ortaya çıkınca ilişkilerin zedelenmesinden korkuluyor.İnsanların sadece mimari kimlikleriyle siyasi düşünceden arınmış hallerinin bu forumda bulunması devamlılığı sağlıyor. Tamamen haklısınız.Türkiyede olup bitenleri objektif değerlendirebilmeyi becerebildiğimiz, birbirimize saygı duymaya başladığımızda yaparız bizde bunu.Ama mimarlık nedir diye de düşünmek lazım?Herşeyden izole, elit bir meslek değil aslında...Bu konuları konuşabildiğimiz,olanlara karşı tavrımızı belli ettiğimiz ve kendi aramızda uzlaşabildiğimiz gün güçlü olacağız...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Sadece "siyasi kimlik" gibi bir endişeye bağlamayalım ama...
Mimarlık dışındaki her türlü konu için yüzbinler hatta milyonlarca kaynak var. Arkitera Forum mimarlık, kent, tasarım (yapılı çevremizin oluşumu ile ilgili alanlar) konularına odaklı ve bunun dışına taşmak istemiyor. Bu konularla ilgili forumda görüş bildiren her mimarın çeşit çeşit hobisi, ilgi alanı, siyasi görüşü var. Plancılar, mimarlar, iç mimarlar bu ihtiyaçlarını da Arkitera Forum üzerinde karşılasın diye bir kaygımız yok.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Arkitera Forum için yeni konu önerileri
bir kac günlük üyeyim, konulari inceledigimde malzemeyle ilgili Uygulama konulari cok az, Agirlikli konular Bilgisyarla cizilen cizimler veya 3B ornekler ve yabanci mimarlarin Projeleri, su Projeyi gördünmü, sundan haberin varmi. Bu konularda olmali tabi.
Benim önerilerim -Türkiye agirlikli mimari ve bunun gelismesi. Türkiyede mimarlar kendi kültürel mimarisini kullaniyormu yoksa disardaki mimari akimlara kendini kaptirip kendi özelligini kaybediyormu -Insaatlarda kullanilan malzamelerin sagliga zararlari -Insaatlarda Radyason ( RADON) ve toprakta yani zeminde olan Radon a karsi alinan önlemler vs. su anda bunlarlar yetiniyorum zamanla degisik öneriler yapabilecgimi düsünüyorum. Bu konular önceden tartisilmis olabilir; Zaman = Para bu yüzden herseyi konuyu inceliyemedim. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|