![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
konu silinmesi
son bir ayda actıgım iki konu silindi acaba neden silindiği hakkında bir mesaj yada özel mesaj gönderilemez mi sebeplerini merak ediyorum.
birincisi ferench cako nun yaptıgı kum sanatı ile ilgili ,ikincisi ise arkitera pano da yer alan sunumlarınız kısa zaman uygun fiyata yapılır konulu mesajlarla ilgiliydi ikisinide rendering bölümüne yollamıstım bana kalırsa direk alakalı oldukları için baktım ki ucuvermişler ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
arkitera pano'da devamlı suretle yanlışlar yapılıyor
1- hizmet arayanlar bölümüne hizmet veren'lerde olması gereken mesaj yazılıyor. Siz eğer bir iş yaptıracaksınız "hizmet arayanlar"a yazacaksınız. İş yaptırmayacaksanız birilerine iş yapıp para kazanmak istiyorsanız o zaman "hizmet verenler"e yazacaksınız. Belki ondan silinmiştir. Diğerini bilemiyorum. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ En son ayasofya tarafından düzenlendi : 23-07-2006 17:12. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
tesekkür ederim açıklamanız ve konuyu yeniden actıgınız için
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Böyle bir konu açmak İçin "Öneri ve Düşünceleriniz" sayfasına girdim görüyorumki bu sorunla karşılaşan sadece ben değilim..
Benim önerim silinen mesajlar ne sebeble olursa olsun üyeye özel mesaj yoluyla bildirilmeli.. Saygılarımla. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|