|
Öncelikle Azmi Bey'e bir konuyu açıklamamıza yardımcı olacağı için teşekkür ederim:
Bir kullanıcıya Kural İhlal Sistemini uygularken o kullanıcının kim olduğuna öncesinde bakmıyoruz; en azından ben öyle yapıyorum. 69'da öğrenciliğe başladığınıza göre kabaca benden 20 yaş büyük olduğunuzu söyleyebiliriz. Bunu biliyor olsam belki de uygulamayı yapmayacaktım, ne yapmam gerektiğini düşünecektim. Kim olduğunuzu, kaç yaşında olduğunuzu bilmeden uygulamak ise son derece daha pratik.
Yaşınızı şu anda öğrendim ama sizi forumda bir kullanıcı olarak zamanla tanıyoruz. O zaman gerekirse forumdan tanıdığımız kullanıcı olarak daha geniş davranıyoruz.
Daha önce defalarca yaptığımız bir hatırlatmayı Pheruq Chakir! için yeniden yazıyorum: Kural ihlali onu veren yönetici ile ihlali alan kullanıcı arasında özel bir mekanizmadır. Bunun dışında ancak diğer yöneticilerin bu durumdan haberi olur. Herhangi bir şekilde diğer kullanıcılar durumdan haberdar değillerdir. Böylece hem forumun niteliğini korumaya yönelik uzun vadeli bir sistem çalıştırılıyor olurken (tüm puanlar toplanarak gerekirse ceza uygulamasına dönüşüyor.) hem de spesifik olarak o mesajla ilgili olarak kullanıcıya mesaj gönderilmiş olur.
"Çok gereksiz şeyler konuşuluyor bu forumda" kısmını ise saygısızca bulduğumu aktarmak isterim size. Buna verilecek cevabı siz de bizler de biliyoruz ama bu seviyesizliği yapmaya hiç gerek yok.
Bu konu kapatılmıştır.
|