![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Yeni üye oldum fakat mesaj yazamıyorum. Acaba üyeliğim kilitlendi mi? Yönetici arkadaşlara duyurulur...
![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 16:26. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben de otorumu kapatamıyorum
ne zaman bu masaya gelsem benim üyelik aktif. umarım bizim yurtta başka arkitera üyesi yoktur![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 16:26. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
Mesela CAD bölümüne yazamıyorum... ![]() Böyle bir hata mesajı veriyo... ![]() $bbuserinfo[username], bu sayfaya eri?im yetkiniz yok. Bu birkaç nedenden ötürü olabilir: Kullan?c? hesab?n?z bu sayfaya eri?im için yeterli imtiyaza sahip olmayabilir. Bir ba?kas?n?n mesaj?n? düzenlemeye, yönetici özelliklerine veya ba?ka ayr?cal?kl? bir sisteme ula?maya m? çal???yorsunuz? Mesaj göndermeye çal???yorsan?z, hesab?n?z yönetici taraf?ndan etkisiz hale getirilmi? ya da aktivasyon bekliyor olabilir. En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 16:26. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Sayın mmuussaa,
Üyeliğinizi sistemden kontrol ettik, hiçbir sorun görünmüyor. Yeniden yazmayı deneyebilir misiniz? Arkitera Forum ile ilgili sorunlarınızı forum@arkitera.com adresinden bize ulaştırabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
|
|