![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Neden az kisi var Forumda?
Gercekten bubu bilmek istiyorum neden cok az kullanici var bu forumda acaba birsey mi vbar?
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Aslında bence az kişi değil olay... sanırım bu aralar sektörde işler iyi ve insanlar foruma girecek zaman bulamıyorlar...
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
cevabin icin tesekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Kısaca Arkitera Forum ile ilgili bilgi vereyim isterseniz. http://forum.arkitera.com/index.php? sayfasının en altında Forum'daki aktif kullanıcıların sayısını görebilirsiniz. Benim size mesajı yazdığım saat itibariyle 361 kişi (24 üye ve 337 ziyaretçi) online. Bunun dışında Arkitera Forum her gün ortalama 1.500 kişi tarafından ziyaret ediliyor ki bu da oldukça yüksek bir sayıdır.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
cevablariniz icin tsk ederim
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
merhabaaaaaa
merhaba arkadaşlar ilk kez bi foruma katılıyorum iç mimarlık öğrencisiyim yeni öğrenci meslektaşlarımla konuşmak hoş olacak sanırım herkese tekrar merhaba
![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
ben Arkitera'da yani forumda az kiş olduğunu düşünmüyorum. Ülkemizde mimarlık mesleği içinden bilgisayar ile sosyalleşebilen herkesin burada olduğunu biliyorum. Bu durumda forum kalabalık dahi geliyor.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
bence arkadaşım kalabalıktan ziyade seviyeli bir ortama sahip forum olması seviyesiz binlerce üyesi olan forum olmasından çok daha iyidir...burasıda oldukça seviyeli ve güzel onlıne sayısıda bence fena değil...önemli olan öncelıkle güzel bir ortamdır bence...
![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|