![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Kahve Molası bölümü konuları
Masonlar adlı başlığın kapandığını görünce çok şaşırdım. Ben burayı son derece özgür ve gerçekçi bir forum olarak gördüğüm için katıldım ve ilgiyle açılan her konuyu ve konulara gelen mesajları ( sadece kendi açtığım konular değil, nerdeyse tüm açılan konuları) takip ettim. Hayatın içinde din de siyaset de felsefe de vardır ve eğer bu konuları elimine edip sohbet ortamı oluşturmak bana çok inandırıcı gelmiyor. Hayat toz pembe değil, ben de bir iç mimarım ama hayat sadece meslek de değil. Din ve siyasetle ilgili tüm mesajların silineceğini söylemek acaba ne kadar doğru?
En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 16:27. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Gerçek bizi mutlu edecek.
Evet. Kemal beye tamamen katılıyorum. Ne demek siyasi, dini konularla ilgili konuşmayın? Burası bir forum ve forumlarda insanlar hayatta yaşananları, olanları, büyük perdenin arkasındakileri konuşma ve saklanan gerçekleri araştırma hakkına sahptir. Emine hanım ilginç davrandı.
Birilerinden talimat, tehdit mi aldı? Yoksa O da inanmak istemeyenlerden-korkanlardan mı veya kontrol altında mı? Arkadaşlar her zaman kuşkulanın. Bizim harika şüphe duygumuz bizi özgürleştiriyor. Artık saf olmanın, köle olarak yaşamaya devam etmenin zamanı değil. Dönem Uyanış dönemi. Özgür olma isteğine sahip arkadaşlar bilginenin ve birleşelim. Biz birleşince, birbirimizi sevmeye başlayınca her türlü güçlük, kontrol, tecavüz karşısında inanılmaz güç kazanmış olacağız. Gerçekler bizi mutlu edecek. Sevgiler... En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 16:28. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
İtiraz noktanızı anlıyoruz fakat unutulmaması gereken bir nokta var ki o da bu ortamın mimarlık temelli bir forum olduğudur. Arkitera Forum, Arkitera.com editörleri tarafından yönetilen ve çerçeveleri çizilen bir forumdur. Konu başlıklarının Forum açıldığından beri mevcut olması zaten belirli bir çerçeve çizilmiş olduğunu da göstermektedir.
Propagandaya dönüşen mesajların son zamanda sıklaşmasından ötürü bu şekilde bir önlem alınmıştır. Ve bu noktada, bu kararı tüm Arkitera Forum kullanıcılarının anlayışla karşılayacağına inanılmaktadır. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Öneri.
Sayın Arkitera Editör. Yeni bölümler açın. Mesela komplo teorileri veya bilinmeyen gerçekler gibi. Yani ben bunu isterim. Tarikatçı Harun Yahya ekolüne ben de karşıyım.
![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|