![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ayasofya'yı şikayet etmek istiyorum. Kime şikayet edeceğim?
Ayasofya'nın kırmızı kart görmem açısından bana yolladığı anlamsız uyarılar karşısında elim kolum bağlanmış durumda. Ayrıca yine bana karşı olan uslübu ve tutumu çok olumsuz. Yöneticilikle şahsi hissiyatını karıştırdığını düşünüyorum. Umarım kimi kime şikayet edeceğim durumu yaşanmadan olay tatlıya bağlanır. Yoksa bu duruma sebep olan'avrupa görmemiş mimarlar' konusunda olduğu gibi yine 'ah evropa' diyeceğiz. Avrupa'da demokrasi var diyeceğiz...
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Şikayet etmenize gerek yok, herşey ortada cereyan ediyor. Cereyanın kaynağı bir tek ayasofya da değil. Başkalarının üslubundan dem vuruyorsunuz ama kendi yazdıklarınızı da dikkatle gözden geçirin bence. İlettiğiniz saptamaların izlerini sizde de görmek mümkün.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sayın ayasofyanın bana yolladığı uyarılar Türkçe'yi düzgün kullanmakla alakalı. Bunu haketmediğimi düşünüyorum. Ben bu halimle kırmızı kart görüyorsam forumdan atılması gerekn birsürü insan var demektir. Ve Ayasofya kendine de kırmızı kart göstermelidir.
|
|
#4 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Bir de imzaya bakarsanız; --- ssss kullanıcısının imzası ---- Batı karşısındaki durumumuz, efendisinin ilaçlarını çalıp içen uşağın durumudur.(Cemil Meriç) ----- "İroni" buna denir. Türkçe'nize dikkat ederseniz uyarı almazsınız efendim. Ha bu arada şikayet için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ni öneririm. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kompleks Ne Tuhaf Birşey
![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Böyle şikayetler ne kadar arttı?Hem suçlu hem güçlü diye buna deniyor sanırım.Uyarılara bakarak Türkçe'sini düzeltmesi gereken zamanda sitem ediyor.
İlk başta ben de bir kere uyarı almıştım ve gerçekten çok üzülmüştüm.Türkçeyi yanlış kullanmamdan dolayı aldığım uyarı benim aklımı başıma getirdi.Şimdi hangi ortam olursa olsun dilimi düzgün kullanmaya çalışıyorum. "ssss" bence sen şikayet etmek yerine hatanı düzeltmelisin. En son süreyyarc tarafından düzenlendi : 22-05-2008 14:44. |
|
|
|
|
#7 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
-Türkçesini- diye yazdı iseniz -sini- ekini ayırınız. (Türkçe'sini) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Sayın süreyyarc tartışmanın başlama noktasını görmeniz açısından bütün mesajları okumanızı öneririm. Olay Türkçe'nin doğru kullanılma durumuyla ilgisiz kalıyor neredeyse. (Tabi silinmiş ve taşınmış olan mesajlar bunun üstünü örtüyor.) Ayasofya mesajları kendi yararına kırpmıştır. Asıl olay Ayasofyanın sıkıştığı anda Türkçe'ye sığınması olan alakasız bir durumdur. Eski mesajları okuyunuz lütfen.
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
'Nerede yazmışım gösterirseniz düzeltirim.
Bu yaklaşım, işi konuşmaya değil de oyuna hatta açık aramaya götürür. Türkçe'yi iyi kullanmaya dikkat ettiğimi eminim fark etmişsinizdir zira hatamı da uzun uzadıya aradığınızı tahmin ediyorum. Bütün bunların yanında konunun başından beri gelen mesajlara bakarsanız bana sıra gelene kadar onlarca çok daha hatalı cümle göreceksiniz...' Bu mesaj benim Türkçe üzerine yapılan hataların bulunması ile alakalı yazdığım ilk mesajdır.
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sayın ssss mesajlarınızı okudum ve cevap yazdım elbette.Ama karşılıklı saygı ve anlayış olmazsa iletişim de olmaz.Mesajları okuduğumda dikkatimi çeken ilk şey,anlayışsızlık oldu.Böyle davranarak haklı durumundan haksız durumuna da geçebilirsiniz.
Gerek imzanızdaki tavrınız gerekse üslubunuz forumda olduğu kadar hayatta da sizin yanlış anlaşılmanıza neden olur. |
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|