![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#121 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bilgilerimi güncelleyemiyorum . Yardımcı olur musunuz?
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Arkitera Üyesi
|
boyle ıyıdı
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
|
herkes aynı sorundan şikayetçi allah rızası için biri arkıtera foruma üye oldugumuz halde nıiye projelerin görüntüerini göremediğimizi açıklasınbir zahmet
En son byj tarafından düzenlendi : 13-03-2008 23:07. |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben üyeliğimi güncelledim sonra projelere baktım, onaylandığını zannettim çünkü açılıyodu imajlar ama şimdi bu sayfaya yönlendiriliyorum... anlamıyorum ki??
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Arkitera Üyesi
|
?
cevap verince mi imajlara bakabilcek hale geliyoruz öyleyse çok fena
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Arkitera Üyesi
|
üyelil sistemi hakkında
artık imajlarada bakamıoz
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Arkitera Üyesi
|
Cevapsız sorular...
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Yönetici
|
Bu konunun ilk mesajını okuyunuz.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Arkitera Üyesi
|
Slm ,
Profilimi Güncellediğim Halde ,bu Sayfa Karşima çikiyor. Görmek Istediğim Projeleri Göremiyorum ...neden ? :k |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Arkitera Üyesi
|
Herkesin Problemi Ayni ..... Birisi Cevap Versin Lütfen...
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Arkitera Üyesi
|
üyelik bilgilerimi güncelledim fakat uzun süredir arkitera üyesi olamadım.Ömer bey rica etsem bakabilirmisiniz yanlış birşeymi yapıorum güncelleme konusunda? Diğer konulara ulaşmak istiyorum artık Arkitera üyesi olarak..
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Arkitera Üyesi
|
ne zaman projelere ulaşabileceğiz.
|
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Yönetici
|
Lütfen bu tartışmanın ilk mesajını dikkatlice okuyunuz.
Alıntı:
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Arkitera Üyesi
|
ne oluyor burda yaa....
sayın arkitera yöneticileri..
halen daha projeler bölümüne girdiğim zaman buraya yönlendiriliyorum.nerdeyse 1 haftadan fazla oldu bilgilerimi göndereli.elimde olmadan bir süru geliyor aklıma.amacınız ne sizin? eğer tamamen amaçsızca daha da fena. lütfen bu konuyla ilgilenirmisiniz. aksi takdirde arkitera'ya veda edeceğim üzülerek. yaptığınız düzenlemeyi haklı buluyorum, bir üyelik sistemi oluşturmanız çok güzel fakat fikirlerinizin uygulanmsıylada aynı ciddiyette ilgilenmeniz gerekiyor. iyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben KKTC de okuyorum, KKTC vatandaşı arkadaşlar bakamıyor arkiv bölümüne onlar içinde bir düzenleme yapmalısınız bence,hatta yabancı arkadaşlarım da var burada onlarda yararlanmıyor,buna bir çare bulmalısınız bence.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|