![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#91 |
|
Yönetici
|
İşin daha kötüsü eğer ödevi ya da araştırması veya ticari olarak para kazanacağı bir durum için örnek proje arayanlar yeni üyelik işlemlerini takip etmedikleri için sadece lazım olduğunda uğradıklarından ya da bilgilerini vermek istemediklerinden amaçlarına ulaşamayınca ne kadar çok kızıyorlar.
Kıyameti kopartıyorlar. Amaç faydalanayım da ben bir şey vermeyeyim. Bir özel mesajlar geliyor şaşırısınız. Sanki Arkitera'nın okuyan ve araştırma yapmayı sevmeyen öğrenciler için bu hizmeti vermesi zorunluymuş gibi azarlayanlar mı istersiniz. Küfür edenler mi. Yukarıdaki açıklamayı okumadan kıyameti koparanlar bizim işe yaramaz olduğumuzu beyan edip bir anda bizi silenler... Sadece amaç üyeliği tekilleşmesi idi. Tek satırlık " görmeiyoruuuummmm, acil lazım, ödev, hemen bulmalıyım, bulamadım, başka yerden buldum, yazıklar olsun, ben size güvenmiyorum bilgilerimi vermem" gibi mesajlar Hatta "korkak" olduğumuzu Arkiv gibi bir yer olduğu halde proje vermekten korktuğumuzu söyleyenler de oldu. Bu kadar emek, bu kadar çaba ve bu kadar maddi imkan bedelsiz olarak sunuluyor ama üyelik sistemini oturtmak için yapılan düzenlemelerle bir de üzerine fırça atılıyor. Arkiv'in kapatılması gibi bir durum dimağlara yerleşiyor. Ne kadar güzel ne kadar. Bu ülkede Oda'nın yapamadığı şeyi yapıp bedelsiz bilgi ve birikim dağıtırkn ödeve yardımcı olamadığı için denilmedik laf bırakılmıyor. Helal olsun. Vallahi helal.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Yönetici
|
Yarın sabah ilk işim bu konuyu gündeme getirmek olacak. Söz Ayasofya.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Arkitera Üyesi
|
istenen bilgileri girdiğimiz halde kaç gündür projeleri görememekteyim,yardımcı olmanız dileğiyle..
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Yönetici
|
Gerekli bilgileri tamamlamış olsaydınız beklemezdiniz.
Ama; kaç gündür olabilir ki! Zaten siz üye olalı 3 gün bile olmamış henüz!! Off.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#95 |
|
|
bu sistemi niye getirdiğinizi anlayamadım, her an bir yerlere yeterince kullanıcı ismi şifre giriyoruz zaten, forumda yazacak olanlar şifreyle girsinler onu anlarım ama siteye yüklediğiniz proje örneklerine bakmak için neden şifreyle giriş yapmak gerekiyor? bunun mantığı nedir, ne tür bir güvenlik uygulamasıdır, bence bu haliyle site cazibesini yitirmiş, bilmem kaçıncı kez şifremi unuttum bölümüne tıklayıp mail botlarından yeni etkinleştirme bağlantıları bekleyip sonra yine unutacağım bir şifre alıyorum. bence bırakın basit olsun, siteye her giren forum kullanıcısı değil ki, projelere bakıp çıkıyor çoğu insan...
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu sistemin daha iyi olacağını düşünüyorum..
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Arkitera Üyesi
|
ne bu ya çocuk oyuncağımı bi projeye ulaşmak istiyoruz ulaşamıyoruz nasıl bir arşivleme bu bide arkitera okulumuza gelip bilgi verdi yok neymiş yurt dışında böyle bi çok site varmış yok neymiş bizim türkiyedede ilk defa onlar başlatmış...pehpehpeh avrupaya bi internet sitesinde bile ayak uyduramıyorsak inanın o birliği sizin yüzünüzdende olsa giremeyiz..yuh diyorum başka bişi demiyorum.millet 1900 lü yıllardan bilgileri arşivliyo ve halen açılabilio biz dünki projeyi göremioruz..bidaha bi hocam bana arkitera desin ona direk susun diyicem...bidaha bana da arkadaşlarımada arkitera demeyin diyicem.. ne bu yaa
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Forum Üyesi
|
ya seyrantepe stadının projelelrine bakmak için girdim ama yok..nerden bakıcam projelere arklar?
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tüm dediklerinizi yaptım tckimlik numaram da dahil gerekli bilgileri vedim. Ertesi gün bir kere açıldı bugün denedim yine bu sayfaya yönlendiriliyor. Anlamadım daha ne istiyorsunuz nenemin kızlık soyadını da veririm isterseniz yeter ki bir sisteme oturtun şu meseleyi.
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bunları okuduktan sonra benim sabrım taşıyor.
Yöneticilere sadece sabır diliyorum.
|
|
|
#102 |
|
Arkitera Üyesi
|
gereli bilgileri tamaladığım halde arkitera üyesi olmadı..sadece tc kimlik numaram eksikti,onuda girdiğim halde henüz olmadı..başka bişey yapmamız gerekmiyor sanırım?
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Arkitera Üyesi
|
Eğer maksat bilgi paylaşmak ise kimse birşeye mecbur bırakılmamalı bence... Burdaki insanlar arkitera'ya muhtaç artık istediğimizi yaparız biz tekeliz. Cep telefonlarını da alırız, kim olduğunu da biliriz mantığı garip bu arada resimleri görmek isteyenler için bir yöntem... Resme sağ tıklayıp özelliklerinden hangi konumda olduğuna bakınız http://www.arkitera.com/UserFiles/Im...t/semra005.jpg
örnek olarak büyük hali için ise http://www.arkitera.com/UserFiles/Im...r/semra005.jpg thumbnail kısaltması olarak .../t/resim.jpg ../t/ bölümünü kaldırıp tam linki yazın. Arkitera'ya farklı kullanıcı ismi ile kalabalık yaratması neden bu kadar sorun oldu anlamış da değilim açıkcası. Eski bir webmaster olarak, ( hala da devam eder) yapılan veritabanına ek yük getirerek görüntü kirliliği ve çöp site olma sorunsalı gibi kaygılar her büyük sitenin derdidir diye düşünüyorum. Ancak kimse üyelerini fişleme yoluna gitmek istemez. En azından aklı başındaki webmaster bu yolu kendine bir yarar sağlamayacaksa seçmez. Çok bilmişlik yapmak istemem ama bu konu da bana batıyor açıkcası. İğneleyici yorumlarım için özür dilerim ancak fikirlerimi paylaşmak istedim. Yönetim bu kararının kaç üye kaybedeceğini fark ederek en kısa sürede bu garip çözümünden vazgeçeceği umuyorun. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba,
Yeni Arkitera Üyelik Sistemi Hakkında (3 Mart 2008) konunun en son satırında bulunan Link direk bu konuya yönlendirmekte o konuda ki link i kaldırma imkanınız varmı acaba. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Yönetici
|
Geçiş dönemleri biraz sancılı geçebilir. Biraz daha anlayış göstermek lazım. Eminim sistem oturdukça aksayan tarafları giderilecektir.
Aylarca mektup beklenir günlerden anında mesajlaşmaya doğru evrildi dünya. Dolayısıyla da internet çağında insanoğlunun ve kızının beklemeye sabrı kalmadı, istediğinin hemen o anda olmasına alıştı ve bunu bir hak olarak görüyor artık. Bu konuda yöneticilere sormak istediğim bir şey var: isim, soyisim ve TC kimlik noları sisteme girilir girilmez otomatik olarak onaylanamıyor mu? Yoksa tek tek elle kontrol edilip öyle mi onaylanıyor? Bir de, TC kimlik no yanında oda sicil nolarıyla da kayıt olabilme durumu gündemden tamamen kalktı galiba? Bunun bir gerekçesi var mıdır? Bu arada forumdaki ilk mesajlarını bu başlık altına atan arkadaşlar umarım forumun geri kalanına da ilgi gösterirler ve en az arkiv başlığı kadar faydalı olabileceğini görürler.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|