![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#76 |
|
Forum Üyesi
|
Iyi günler,
Iki sorumu aydınlatırsanız sevinirim: Ilk olarak TC Kimlik numaramizi hangi nedenle bu sayfaya girmemiz gerektiği konusunda sizden bir aciklamaya ihtiyacim. Bu bilginin özel oldugu, çalınması halinde pek cok soruna yol açacağı açık. Bu durumun iddia edildiği üzere Arkitera'ya güven duyulması ile hiçbir ilgisi yok--hacker'lara güven duymuyorum. Bu bilgi olmadan sizin çalışmalarınız ne şekilde aksıyor, ya da varlığıyla bize hizmetiniz ne şekilde gelişiyor? Ikinci olarak, kendinizi hafife aliyor ve sitenizden sadece TC vatandaşlarının faydalandığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Mesela eşim Türkiye'de yaşayıp üniversitede ders vermesine rağmen bir Amerika'li. Dolayısıyla da ne TC kimlik numarasına, ne de Mimarlar odasına üye olma yetkisine--ve oda sicil numarasına--sahip. Daha once arkitera'yi kullanırken artık faydalanamaz hale geldi. Bu yeni düzenlemenizle onun gibi pek cok kisiyi dışlamış bulunuyorsunuz. Umarim bu ayrımcılık gözden kaçmış bir durumdur, bir tercih degil. Bu gibi özel durumlarda ne yapmayı düşünüyorsunuz? Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Arkitera Üyesi
|
foruma da üye oldum arkitera için gereken en az bilgileri de girdim ancak hala proje örneklerini inceleyemiyorum. neden?
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Arkitera Üyesi
|
Dogum tarihimi guncelleyemedim. Yanlislik var.
Selamlar... |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Arkitera Üyesi
|
perşembeyee ödevvimmmm vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Yönetici
|
"Üye olduğum halde göremiyorum" diyorsanız lütfen bu konunun ilk mesajını dikkatlice okuyarak gerekenleri yerine getiriniz. 24 saat içinde üyeliğiniz Arkitera Üyesi olarak yeniden düzenlenecektir.
Ad & Soyad, Doğum Tarihi, T.C. Kimlik numarası gibi bilgilerin normal koşullarda değişmeyeceği düşünüldüğünden bu bilgiler bir kez girildiğinde değiştirilemez hale geliyor. Eğer bu bilgilerde bir değişiklik olduysa ya da bilgileri hatalı girdiğinizi düşünüyorsanuz lütfen her sayfada en altta bulunan "bize ulaşın" linki aracılığıyla doğru bilgileri bize gönderin. T.C.Kimlik Numarası'nın hangi nedenle girilmesi gerektiği daha önce açıklandı. Güncelleme ve Duyurular bölümünde bu açıklamaları bulabilirsiniz. T.C. vatandaşı olmayan kullanıcılarda sıkıntı yaşandığının farkındayız ve yöntem arayışı içindeyiz.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#81 |
|
|
hakkaten yaa noldu bu siteye
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Yönetici
|
T.C. Kimlik numarası bilgisine ulaşmak zannettiğiniz kadar zor değildir. Bu numara Amerika'daki social security number" gibi "çok gizli" değil.
Anne baba adınızı ve doğum tarihinizi bilen herkes erişebilir. Erişirse ne olur. Hiç bir şey. Programını bile yazmışlar. Buyurunuz ekran görüntüsü. ![]() Ama yine de içiniz rahat olsun. Yöneticiler nasıl sizin şifrelerinizi görmüyorlarsa. Sizin adınızı login olmuyorlarsa aynen bu numaranızı da görmeyecekler. Toplamayacaklar. Hiç bir yerde kullanmayacaklar. Kullanılacak yer yok çünkü. Amaç sadece tek bir kişinin tek bir hesapla bağlantı kurması. Devamlı suretle farklı hesaplarla yazan kişilerin ayıklanması ve yavaş bu kopyacılar yakalanıyor. Böylece üye adaylığı kalkıyor.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Arkitera Üyesi
|
resımlerı gormek ıstıyorum buraya yonlendırıyoooor
|
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
siz ciddi olarak hackerları hafife alıyorsunuz isteyen istedikten sonra istediğini istediği şekilde ele alır amacınız doğru ve güzel ama yolunuz yanlış yine binlerce öğrenciye mimara hizmet veren bu site güzeldi güven doluydu dışlayıcı değil bütünleştiri evrenseldi çünkü bilim evrenseldi burası sadece bilimin tartışıldığı bir yerdi artık değil |
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkitera gözümden düştü...
Mimarlık öğrencisiyim. En ihtiyacım olduğu zamanda siteden yararlanamadım. 4 gündür üye olmaya çalışıyorum. Yarın araştırma dosyası teslimim var. Allah'a şükür başka kaynaklardan onlarca buldum, ama ödev verildiğinde ilk aklıma gelen ve ilk baktığım yer burasıydı. Örnek projeler görüntülenemiyor.Üyelik sistemini anlayamadım ve/veya çalışmıyor. Hiç bir açıklama yok. Olsa da artık bir işe yaramıyor. Kısacası siteniz hiçbir işe yaramadı.
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Yönetici
|
İşinizi son dakikaya bırakmasaydınız (hem üyelik hem ödev), istenilen şeyleri zamanında yapsaydınız, ki bunların tartışması kaç gündür hararetli bir şekilde devam ediyordu, bugün bu sorunları yaşamıyor olurdunuz sanırım. Kabahatin tümünü karşı tarafa yıkmaktansa birazını da kendinize yontsanız nasıl olur?
|
|
|
#87 |
|
Yönetici
|
Bu yeni revizyonla bir şeyi çok net öğrendim; herşeyin ötesinde bu derece derin ve yaygın bir durumda olduğunu bilmezdim:
Kimse mesajları okumuyor bile; aklına geleni hemen üstteki mesajı dahi okuma zahmetine girmeden, kantindeymişcesine söyleyiveriyor... Arkiv'i belki de kapatmalıyız. Bunu ciddi ciddi düşünmeye başladım! Bu yüzeyselliğe Arkiv çok fazla; Arkiv'e harcadığımız saatlere yazık. Yazık gerçekten... Bu konunun büyük çoğunluğu çöp. Ama ibreti alem olsun diye silmeyeceğiz. Sevgili öğrenci arkadaşlar: durun; durun biraz ve okuyun. Bu da eğitiminizin bir parçası unutmayın ki...
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Arkitera Üyesi
|
İnsanlar herşeyi ezbere yapmaya o kadar alışmışlar ki, yeni birşey okumaya ve öğrenmeye üşeniyorlar..
İsterseniz her sayafanın başına kocaman puntolarla bu kuralları yazın, yine de okumuyorlar, okumayacaklar da.. çünkü insanlarımız maalesef çok tembel, özellikle de yeni nesil.. birşeyi söylüyorsun, yazıyorsun, 100 kişiden belki birkaçı okuyor, diğerleri yine ayakta uyumaya ve söylenmeye devam ediyorlar.. bu maalesef her yerde böyle.. sizlere kolay gelsin arkadaşlar.. size bir öneri.. Yukardaki mesajlardan anladığım kadarıyla bazı yerlere girmeye, bakmaya yetkisi olmayanlar hep bu konuya yönlendiriliyor. Ama son sayfaya yönlendirildikleri için de okumaları gerekeni görmüyorlar.. belki cevap yazılamayacak bir sayfaya yönlendirilseler ve o sayfada sadece kurallar olsa.. belki okurlar ![]()
|
|
|
#89 |
|
Arkitera Üyesi
|
arkadaşların yaşadığı sorunların aynısıyla karşılaşıyorum ve bu sorunları yaşayan bi çok kişi daha biliyorum. Eğer arkitera yönetimi bu konuda bizleri aydınlatırsa çok seviniriz. tabi en kısa zamanda...
|
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Sonra da hemen üstteki mesajda görülebileceği gibi oluyor sonuç. Yok yok biz bu Arkiv'i kapatalım. Çok ciddiyim. En azından bu umursamaz kalitesiz ortamı protesto etmek adına bir gün kapalı kalmasını önereceğim Arkiv ekibine...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|