![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#61 |
|
Arkitera Üyesi
|
resimlere bakmak isteyince 1 martta geçerli olcak denen bi uyarının manasını nedir???acil cvp bekliyorum!!!!
|
|
|
|
|
#62 |
|
Arkitera Üyesi
|
bu planlara nasıl ulasabilriz? açılmıyor?
|
|
|
|
|
#63 |
|
Arkitera Üyesi
|
neden fotografları göremiyoruz?
|
|
|
|
|
#64 |
|
Arkitera Üyesi
|
arkiteradaki fotograflar açılmıyor
fotografları büyütmek için tıklayın diyor ama tıklayınca foruma yönleniyor.sebebini bilen varmı acaaba?
|
|
|
|
|
#65 |
|
|
ya deli olucam ben neye tıklarsam tıklıyım bu konuya giriyorum nedendir acaba?
|
|
|
|
|
#66 |
|
Arkitera Üyesi
|
1 mart'tan itibaren geçerli mi?
Sn. Ömer Bey,
1 mart'tan itibaren geçerli olacak demişsiniz ama halen sayfalara girip bakamıyoruz. Saygılar... Hüray Erk ![]() |
|
|
|
|
#67 |
|
Arkitera Üyesi
|
İmajları hala göremiyoruz
![]() |
|
|
|
|
#68 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Bu 1 Mart tarihi nerde bahsediliyor ki ve neden giremiyorsunuz? Açıklamada "Arkitera üyesi" olmak gerekli deniyor ve siz de olmuşsunuz. Ben girebiliyorum acaba sizin bahsettiğiniz farklı bir şey mi vardı? Ulaşamadığımız yer neresi tam olarak anlayamadım... ![]() |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Yönetici
|
1 Mart Cumartesi gününe denk geldiği için ayrıntılı açıklamanın yapılması gecikti. Bu konuda yaşanan sıkıntıdan dolayı özür dileriz.
Arkitera Üyelik Sistemi ile ilgili bu konunun ilk mesajında yapılan düzenlemeyi aşağıda da görebilirsiniz. Alıntı:
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Arkitera Üyesi
|
bir projeyi paylaşmak sizi neden korkutuyor ...
|
|
|
|
|
#71 |
|
Yönetici
|
Korkuttuğu için Arkiv kuruldu değil mi.
Kayıt olmak sizi neden korkutuyor onu bir anlayalım da.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
#72 |
|
Arkitera Üyesi
|
bu konu bu kadar neden uzatılıyor anlamış değilim...
her konuda olduğu gibi burada da bir takım provakatif kokular alıyorum...muhalif olmak adına yapılıyor sanki... oldu bitti, arkitera yeni üyelik sistemine geçiş yaptı...hayırlı olsun ... bilgilerini vermek istemediğin bir sitede neden hala bulunursun ya da başka bir deyişle araştırma ihtiyacına cevap veren bir siteden faydalanmanın yolu (üyeliğini istenilen bilgilerle güncellemek)bu ise bilgilerini neden saklarsın ey sevgili arkadaşım... yöneticiler cevap vermekten usanmadı ben usandım bu konudan inanın... lütfen kapatalım bu bahsi.. ![]()
|
|
|
#73 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkiteraya güvenmesem bilgilerimi vermezdim .
Arkiteraya güvenmesem bilgilerimi vermezdim. Belki arkadaşlarımızın sıkıntısı bu yöndedir. Bende ilk defa duymuş olsaydım kişisel bilgilerimi vermezdim.
|
|
|
|
|
#74 |
|
|
ya nezaman aradıgımı buldugumu sanıp sevinçle üzerine tıkladıgımda sürekli karsıma ya bu sayfa ya baska bişey cıkıo ama cok sinir bozucu
![]() |
|
|
|
|
#75 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben üye olduğum halde hala projeleri göremiyorum hiç bişey anlamadım neden sistem değişikliğie gidildi acaba.Üyelik bilgilerimi de güncelliyorum ama gene olmuyor kaç gündür bir projeye bakamıyorum.Lütfen yardım edebilir misiniz?
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|