![]() |
|
|||||||
| Öneri ve Düşünceleriniz Öneri ve düşüncelerinizi bu başlık altında bizimle paylaşmanız çok önemli. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#271 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sayın Mimserdar, sanırım demek istediğimi anlatamadım. Öncelikle amacım yöneticilerin her tepkisel mesaja cevap yazmalarını eleştirmekti. İkincil amacım ise sayfalardır aynı şeylerin sürekli tekrar edildiğini vurgulamaktı. Kuralcı bir toplum olup olmadığımız tartışılır ama burada kurallar bu şekildeyse ve ortak bir noktada buluşulamadığını 18 sayfalık yazışmalarda görebiliyorsak ısrar etmeyi ne yazık ki anlayamıyorum... Kural mantıklı mıdır?, Gerekli midir? konusu değil bahsettiğim.
|
|
#272 |
|
Yönetici
|
Forum üyeliği ile Arkitera üyeliği arasındaki farkları hatırlamak için ilgili açıklamaları yeniden okuyunuz
|
|
|
|
|
#273 |
|
Yönetici
|
|
|
|
|
|
#274 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mimserdar Rumuzlu Arkadaşimizin Benim Ne Demek Istediğimi Anlamiş Olmasi Beni çok Mutlu Etti Ona Saygilarimi Iletiyorum...ayrica Görüyorum Ki Burdaki Yönetici ünvanli Arkadaşlarin Hepsi Ayni Insan Memnuniyetinden Ziyade Derebeyi Misali Ne Diyorsak O Mantiğindalar Bu Tavirlari Inanin Beni Her Yazdiklarini Okuduğumda Hayrete Düşürüyor......
.................saygilarla....................... |
|
|
|
|
#275 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Sizin neden buraya mesaj yazdığınızı gerçekten anlayamıyorum. Burası bir kuyu farkında değil misiniz?
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. En son Omer Yilmaz tarafından düzenlendi : 24-06-2008 00:03. |
|
|
|
|
|
#276 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sayın Ömer Yılmaz,
Aslında vurgulamak istediğim tam da buydu. Dipsiz bir konuda neden yazıp duruyoruz ki? Hem sizler hem bizler? 18 sayfalık mesajlarda yeterince açıklama yapmış olduğunuza inanıyorum. Yeniden yazılan her mesaja verdiğiniz cevaplar sadece bu dipsiz kuyuyu daha da derinleştirmek ve polemik ortamı yaratmaya yaramıyor mu? Ben neden yazıyorum? Burası öneri ve düşünce alanı değil mi? Düşünmemek mi yoksa düşünüp önermemek paylaşmamak mı? Arkitera forum çok sevdiğim ve çok faydalandığım bir kaynak. Sık sık yazmasam da uzun zamandır kesintisiz takip ediyorum. Belki de burda gördüklerime 'Aman boşver sadece faydalandığın kısmıyla ilgilen' mantığı ile yaklaşabilseydim herşey çok daha kolay olurdu ama ben böyle bir insan değilim. Başlıklara bakıyorum ve her polemikte bir yönetici olduğunu görmek beni rahatsız ediyor. Saygılarımla
|
|
#277 |
|
Yönetici
|
Her mesaja cevap vermek, polemik yapmak gibi bir niyetimiz yok diyorum; siz ne yazıyorsunuz. Peki.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
#278 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Bu kuyu neden derinleşip duruyor? Sanıyorum Ömer Bey'in başlarda bir yerlerde belirttiği gibi, bu aslında bir nevî ibret tablosu, seviye göstergesi: Bakalım 1. mesajda açıklanan, sorular-şikayetler biriktikçe de arada dayanamayıp tekrarlanan bir şey daha ne kadar sorulmaya devam edilecek? Bakalım okumaktan ne kadar aciziz! Öyle ya da böyle bu sayfa, pek çoğu "taze" meslektaşlarımızla tanışma vesilesi oluyor bize. Onlara da forumla düşüncelerini paylaşacakları ilk (ve eminim ki son) mesajı yazma fırsatı veriyor! Bu sayfayı da kapatırsak nereye yazacaklar, içlerini nereye boşaltacaklar, değil mi?!? Bence bu konu hiç kapatılmasın, bırakalım ve umutsuzca umut edelim ki bir gün kendi kendine düşsün, unutulsun. Sadece, buraya cevap yazma "zorunluluğu" hisseden yönetici arkadaşlara (cevap yazmayınca "tenezzül etmedi" deniyordur eminim) sabır diliyorum. Bu konuyla kırılan-kırılacak rekorlara gülmeli mi ağlamalı mı, bilemiyorum... Ben karamsarım...
"(...)Pırıl pırıl dalgalı bir denize karşı Yangelmişim diz boyu sulara Hepinize iyiniyetle gülümsüyorum (...)" T. Uyar En son architurk tarafından düzenlendi : 24-06-2008 21:21. |
|
|
|
|
|
#279 |
|
Yönetici
|
Sosyolojik turnusol kağıdı gibi bence bu konu başlığı. Sosyologlara iyi malzeme çıkar...
|
|
|
|
|
#280 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ömer Bey,
Polemige girmek istemediğinizi anlıyorum. En azından anlamak istiyorum. Ama bakınız bir mesaj yazdım hemen 3 yöneticiden cevap geldi. Söylemek istediğim bu. Amacım yönetime laf etmek değil. Sadece gözlemimi paylaştım. 18 sayfa yazılmış ve hala anlaşılmıyorsa bu yönetimin sorunu değil demem umursanmadan hala polemik diyorsunuz demeniz de ayrıca düşündürücü. Yönetimin kendini ve kurallarını sürekli olarak acıklama, savunma gereği yoktur. Olmamalıdır. Ve evet kesinlikle Sayın Architurk'e katılıyorum. Bu başlık hakkında karamsar olmakta çok haklı... Başlıkta kısa bir tarama yaptım. 280 mesajım 68 tanesi yöneticilere ait. 68 mesajda bu konular hala anlaşılamadıysa 1000 tane daha mesaj atılsa anlaşılamayacağı zaten bellidir.
Mimar babanın İç Mimar kızı... En son aeon_irem tarafından düzenlendi : 24-06-2008 14:34. Nedeni: Ekleme |
|
|
|
|
#281 |
|
Yönetici
|
Benim mesajımın sizin yazdıklarınıza yönelik hiç bir niyeti yok aeon_irem. Polemik meselesi de benim açımdan şöyle görünüyor: bu konu başlığında sürekli dillendirilen "yönetici baskıcılığı"na karşı yönetici olmayan herhangi bir kullanıcı olarak ta benzer bir görüşün paylaşıldığına dair iyi niyetli açıklama ve dikkat çekme çabanızın, 18 sayfa boyunca birikmiş anlamamak üzerine kurulu inatlaşma trafiğinde heba olmasının gereksizliğine vurgu yapması.
|
|
|
|
|
#282 |
|
Forum Üyesi
|
ben yabanci uyrukluyum türkiye vatandasi degiim yani tc kimlik numaram bu durumda üye olamiyormuyum , arkiterayi ben 4-5 seneden beri takip ediyorum , biraz haksizlik oluryor
|
|
|
|
|
#283 |
|
Arkitera Üyesi
|
bu nebiçim site yaaaw kardeeeş avatar on defa kaydoldum nediye aktive etmemi isteyip duruyo bu ne saçmalktır.adam gibi bişi yapın ...
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Arkitera Üyesi
|
[GVIDEO][/GVIDEO]
Alıntı:
, haliyle hafiften benim de yüzüm kızardı, olayı çok fazla dramatize etmeden sonuca geleyim :Acaba biz mi bir yerlerde yanlış yaptık, yoksa sistemde mi geçici bir sorun çıktı bilemedim, ayın 8inde işlemleri tamamlamıştık, hala bekliyoruz, bu tip sorunlar için başlık burası mıydı ben de tam çözemedim aslında, ama en uygunu burası galiba ![]() İlgili kişinin kullanıcı ismini vermem gerekiyor mu o da ayrı bir soru işareti kafamda, keşke kendisi yazsaydı ama yazdım bir kere. Artık kendisini tam üye olduktan sonra tanırız burda hep beraber kendi mesajlarıyla.![]()
|
|
|
#285 |
|
Yönetici
|
Kullanıcı adını bildirirseniz hemen kontrol edelim.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 2 (1 üye ve 1 misafir) | |
| Tai_Chi |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|